Dobrý den,
nevíte prosím proč mi chybí v manageru zvukovky realtek hd záložka efekty + ekvalizér?
jako bych měl jen nějakou ořezanou verzi, ale instaloval jsem ovladače přímo které byly na CD od základní desky... kontrolu aktualizace jsem provedl a údajně mám ovladače aktuální...
Realtek HD
-
- Pohlaví:
Re: Realtek HD
1. jde o jinou zvukovku
2. nemáš doinstalován ovládací program
3. nainstalovaný ovladač je chybný
4. hardwarová závada
5. kombinace uvedeného
2. nemáš doinstalován ovládací program
3. nainstalovaný ovladač je chybný
4. hardwarová závada
5. kombinace uvedeného
Přikláním se k variantě číslo 2. Nějaký tip pod čím hledat tu doinstalaci ovládacího programu?
-
- Pohlaví:
Sám vidíš, že první program se hlásí jako Realtek HD audio manager. Tak si ho zkus dohledat.
Já bych řekl že se oba hlásí úplně stejně jen jeden v cz a druhý v en nebo se pletu?
Ano vidím, první je napsaný název v anglickém jazyce, druhý v českém. To je jediný rozdíl, ale jinak - stejné nejsou
takhle radit asi zvladnu taky, no nic, tenhle portál mě pobavil, děkuji mockrát za rady 

-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Zatím jsi neuvedl to nejzákladnější.Jakou máš zvukovku a jaký jsi instalil ovladač.
Ovladač jsem instaloval přímo od výrobce základní desky http://www.msi.com/product/mb/B85-G43-GAMING.html#download
DRIVER - Win7 64bit - Realtek High Definition Audio Driver
DRIVER - Win7 64bit - Realtek High Definition Audio Driver
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
A máš stáhnutý sound blaster cinema?Live update atd.?
ano, sound blaster cinema mám taky ale nepoužívám ho.. to druhé nevím co máš namysli :-/
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus nainstalovat eng verzi...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H