Dobrý den ,ahoj .Prosím o vaši radu dne 2.1. 2014 sem hrál Cs 1.6 .Hrál sem na serveru z csko.cz jako obvykle ale chyběla mi tam jedna věc na obrazovce (v pohodě nic moc důležitého prakticky vůbec )a nebyla to chyba obrazovky ani hry ale ROZLIŠENÍ .A sme u toho tak sem zmáčkl Esc/nastavení/video/ROZLIŠENÍ (bylo nastaveno na 640xNEVÍM a dále bylo na výběr cca 780xNEVÍM atd...já jsem si vybral 780xNEVÍM a hups...spadlo mi cs 1.6 .Ted sem to spustil znova a celá obrazovka zčernala NAHOŘE MI ZŮSTAL PRUH (cca 2 milimetry vysoký,široký jako má obrazovka) A TAM BYLO NAPSÁNO :Kotelna-Public (server) v tom pruhu který má 2 milimetry byla i ůvodní stránka (cs 1.6) .
PROSÍM JAK SI MÁM NASTAVIT TO ROZLIŠENÍ ?
PROSÍM VÁS O POMOC .......PŘEDEM DĚKUJI ZA ODPOVĚD :)) PS:SPĚCHÁ TO TEN DEN SEM SI KOUPIL I VIP (NA MĚSÍC)
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Led 2014 15:19) ---
TO ROZLIŠENÍ BYCH POTŘEBOVAL NASTAVIT ZPĚT :))
HRA (Rozlišení) Vyřešeno
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: HRA (Rozlišení)
Stáhnout si hru, která je za 2,5 euro na Steamu, koupit si VIP na non-steam serveru za 2/3 z ceny hry, lidi, přemýšlíte vůbec?
.
Není náhodou někde ve složce cstrike nějaký config textový soubor, kde se dá nastavit rozlišení?

Není náhodou někde ve složce cstrike nějaký config textový soubor, kde se dá nastavit rozlišení?
Re: HRA (Rozlišení) Vyřešeno
DĚKUJI PROSÍM UŽ NEPIŠTE NA TENTO PŘÍSPĚVEK .PROBLÉM UŽ SEM VIŘEŠIL :))))))) TI CO MAJÍ STEJNÍ PROBLÉM DĚTE SEM !!! : http://csnavody.blog.cz/0807/dfddf
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: HRA (Rozlišení)

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2219
-
od rhsCZ
Zobrazit poslední příspěvek
17 pro 2024 15:14
-
-
Herny pocitac na rozliseni 3440x1440 Příloha(y)
od Søren » 25 črc 2024 11:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 42
- 7874
-
od Søren
03 srp 2024 15:10
-
-
-
Igpu od AMD vega 6 a Vega 8 max rozlišení Příloha(y)
od walderan » 18 dub 2025 14:53 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 8
- 2486
-
od walderan
18 dub 2025 19:31
-
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”