Čím to je? Vyřešeno
Čím to je?
Zdravím mám takový menší problém zkoušel jsem snad vše ale furt je to nějaké divné....nedávno jsem si koupil pc z inzerátu a ještě před tím sem měl notebook asus na tom notebooku jsem rozjel třeba cod4 a takové hry a teď mám ten pc...Notebook měl parametry 4gb ram 2,10ghz 4jadrovÿ procesor 512mb grafická karta nvidia g102m....teď co mám ten počítač tak mám 2gb ram 3,00ghz procesor 2jadro a 1gb grafickou kartu problém je v tom že na tomto počítači co mám teď tak se mi seká i cs strike source...cod4 jsem radši ani nezkoušel nemohly by ste mi prosím poradit jak bych to mohl třeba zpravit? přece není možné aby mi na tomto pc nejelo ani to csko...předem vám díky za odpovědi :) mějte se 

- the ProtoType
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Čím to je?
Rád bych abys nám řekl přesné parametry toho PC.
Koupil si ho s nainstalovaným Windows, nebo sis instaloval svoje, a máš je tzv. čisté?
Koupil si ho s nainstalovaným Windows, nebo sis instaloval svoje, a máš je tzv. čisté?
Rád se naučím něco nového, takže jenom do mě. 
Google taky dobře poradí, stačí chvilku hledat...

Google taky dobře poradí, stačí chvilku hledat...
Mám anglický windows - základní deska je GA-945p-Ds3 processor je Intel Pentium 4 2jadro 2x3.00 ghz Ramky mám nějaké od 2gb asus ddr2 grafická karta je Nvidia Geforce gt610 ještě nějaké parametry by jsi potřeboval?
Naposledy upravil(a) Marfy dne 04 led 2014 08:27, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraveno
Důvod: Upraveno
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Ten PC je docela ... slabý :) Kolik jsi za něj dal ?
netuším 2 litry
to je jedno kolik hlavní je to že sa mi to seká 

A ty parametry ti řekl prodávající, nebo si je zjistil ty?
když jsem měl jinou základovku tak sa mi to nesekalo mel sem to akorát na ramky ddr3 a třeba cod4 mi jela 125 fps stálých nesekalo sa nic spalil sa mi procesor jenze ten uz se nevyrabi ci co tak me to v opravne nevymenily koupil sem procesor prisel sem o 500 procak nesel
tak sem kupil novou zakladovku ta ide ale seka sa to tak to musi byt necim v tom pc ne kdyz se to predtim nesekalo
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Led 2014 00:32) ---
ja kromě graficke karty od te mam nekde zarucni list jeste.
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Led 2014 00:43) ---
vidím to tak že mi tu nikdo neporadí co

--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Led 2014 00:32) ---
ja kromě graficke karty od te mam nekde zarucni list jeste.
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Led 2014 00:43) ---
vidím to tak že mi tu nikdo neporadí co

omlouvám se....poraďte prosím někdo už fakt nevím co stím...
Re: Čím to je? Vyřešeno
Kopni do toho, nekdy to pomuze ...
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Led 2014 01:45) ---
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Led 2014 01:45) ---
Můj PC
- Case:Zalman Z9 PlusHDD1:1,5 TB Seagate BarracudaHDD2:2 TB WDSSD:Kingston Hyper 3K 120GBCD DVD: Cosi Samsung MB: MSI H87-G4 CPU: Xeon E3-1230V3 + CM Hyper 103 GPU: Sapphire R9 290X 4GB RAM: Kingston HyperX Blu 8GB OS: WIN 8 64 BIT PSU: Corsair CX 750WM

myslíš že jsem chytrý jak ty? :)
Zpět na “Problémy s hardwarem”