Dobrý den mám problém k Vánocům jsem dostal notebook a hned jsem si přetáhl z flešky hry :) Payday2,WoWko,Countre strike 1.6 .
Když se dostanu do každé z těchto her tak je to zpomalené jakože jdu dopředu a za5 sekund to jde dopředu a u her kde se střílí tak mi to tolikrát samo vystřelý nechápu co s tím a celý ten počítač mi pří nějaký zpomalený ale skoušel jsem ho čistit různýma programama ale žádný viry by v tom počítači být neměly :) díky za rady !
Problém z hrama a s novým počítačem
Re: Problém z hrama a s novým počítačem
Vitej na Pc-Help o jaky NB se jedna?
MB /Gigabyte GA-H87-HD3 CPU /Intel Core i5-4570 3.2Ghz + Chadič Gelid Solution Tranquillo rev.2 RAM /Kingston 6GB 1600MHz GPU /Gigabyte GV-N770OC-2GD HDD /Kingston SSDNow V300 60GB + Seagate Barracuda 7200.14 1TB PSU /Seasonic M12II-620 OS /Windows 8.1 Pro 64Bit Case /Zalman Z9 U3
Díky
Asus X550CC-XO604H
Notebook Operační systém: Windows 8 (64bit) Procesor: Intel Pentium 2117U Processor (2M Cache, 1.80 GHz) Paměť RAM: 8GB Pevný disk: SATA 1TB 5400RPM 2,5" HDD Displej
Asus X550CC-XO604H
Notebook Operační systém: Windows 8 (64bit) Procesor: Intel Pentium 2117U Processor (2M Cache, 1.80 GHz) Paměť RAM: 8GB Pevný disk: SATA 1TB 5400RPM 2,5" HDD Displej
Sniž si kvalitu na nízkou u payday 2.
zrovna payday je ta hra která moc neblbne nejvíc asi wowko ono to chvíli jde plynule a pak se to opožduje
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Led 2014 07:17) ---
Ale jenom chvílema to blbne :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Led 2014 07:17) ---
Ale jenom chvílema to blbne :)
Do sekce HijackThis udělej téma a vlož tam log z HJT.
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
A na co furt HJT? vždyť ten notas je nový, pochybuju, že tam má hned nějaký vír.
Autorovi: hele určo čeho jsem si hned všiml tak to, že ten notas má slabý procesor...Zrovna včera jsem četl, že ty inteláské procesory s příponou "U" nejsou na hry...
PS: hry se nekopíruji, ale instalují, pro tebe je to možná pohodlnější, protože je to rychlý, ale hra se potřebuje zapsat do registrů.
Autorovi: hele určo čeho jsem si hned všiml tak to, že ten notas má slabý procesor...Zrovna včera jsem četl, že ty inteláské procesory s příponou "U" nejsou na hry...
PS: hry se nekopíruji, ale instalují, pro tebe je to možná pohodlnější, protože je to rychlý, ale hra se potřebuje zapsat do registrů.
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
sidvvw píše:Dobrý den mám problém k Vánocům jsem dostal notebook a hned jsem si přetáhl z flešky hry :) Payday2,WoWko,Countre strike 1.6 .
Když se dostanu do každé z těchto her tak je to zpomalené jakože jdu dopředu a za5 sekund to jde dopředu a u her kde se střílí tak mi to tolikrát samo vystřelý nechápu co s tím a celý ten počítač mi pří nějaký zpomalený ale skoušel jsem ho čistit různýma programama ale žádný viry by v tom počítači být neměly :) díky za rady !
Dvě hry na Steam a jedna battlenet.Hry jsi asi nekoupil,že..
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
pochybuju že to csko máš legálně a to payday 2 už vůbec... wowku taky pochybuji že máš koupené a platíš ofík takže se nemůžeš divit že to blbne...
k tomu pc: je prostě slabý a rozhodně to není NB na hry
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

Třeba to má koupené a přetáhl si to jen z Flashky 

- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
beather píše:pochybuju že to csko máš legálně a to payday 2 už vůbec... wowku taky pochybuji že máš koupené a platíš ofík takže se nemůžeš divit že to blbne...
nechci tu nějak rozjíždět flame protože to sem nepatří ale vážně si myslíte že to koupil?
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru

- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Bohužel ten flame určitě rozjíždíš, místo toho, aby jste se nějak snažili mu poradit a nehledat za tím vždy warez, tak by to bylo lepší - vy by jste i poradili, ovšem nevíte jak :) a potom za tím hledáte warez!
Za sebe: jak jsem řekl, slaby hardware
Za sebe: jak jsem řekl, slaby hardware
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3552
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36