Výběr mobilu
Výběr mobilu
Dobrý den chci si koupit nový mobil, ale zatím vůbec nevím jaký. Cena by se měla pohybovat maximálně okolo 5000 Kč. Žádné speciální požadavky nemám, zkrátka co nejlepší poměr cena, výkon. Snad jenom aby tam byl android (jestli je to teda podle vás dobrý operační systém?) a aby byl kvalitní. Předem díky za návrhy a taky budu rád za nějaké stručné info, proč je podle vás nejlepší.
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Výběr mobilu
Pro běžného uživatele, co nehraje hry a chce rychlý a bezpečný OS bych volil spíše WP8. Jakoukoliv Lumii. Třeba 520 a nebo lepší 820, která má AMOLED displej a s 1GB RAMkou si zahraješ i hry. Pro WP8 je již her dostatek.
Hmm to vypadá zajímavě, dokonce 1,5 GHz procesor díky za návrh. A ten windows je teda podle tebe lepší než android?
- mariobbros
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Sám vlastím lumii 620 a zatím jsem velmi spokojen (dokonce víc než když jsem nějaký čas zkoušel galaxy s3 mini), bluetooth samozřejmě funguje bez problémů, aplikací už je opradu hodně a systém je svižný ( od doby co ji vlastním tak sem se ještě nesetkal s větším zásekem což se o androidu do 5000,- rozhodně nedá říct)
mariobbros píše:WP je na nic nejde BLUETOOTH jen s ulitamy
no ale když nějakou ulitu seženeš, tak je to v pohodě
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Přítelkyně si teďka koupila Nokia Lumia 625, přešla z androidu který měla vlastně na všech telefonech, bála se změny ale zvykla si asi po hodině "blbnutí s ním"... Cena je 5000,- a myslím že za ty peníze přijatelný telefon.. je trochu větší ale je na něm všechno pěkně vidět a ovládání W8 bych se rozhodně nebál ! jak jsem zmínil výše, rychle se na něj navykne.. já používám iOS 7 a taky se mě ve W8 pěkně orientuje
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

- mariobbros
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tady máš Samsung Galaxy SIII mini je dobrý sám ho měl můj otec a byl spokojen (objednával jsem ho z této stránky)
http://www.mobiltime.cz/index.php?route ... uct_id=322
A nebo druhá varianta LG optimus l7 II je velký display no podívej a když tak si něco vyber
http://www.mall.cz/pda-smartphone/lg-p7 ... a?v=559939
http://www.mobiltime.cz/index.php?route ... uct_id=322
A nebo druhá varianta LG optimus l7 II je velký display no podívej a když tak si něco vyber
http://www.mall.cz/pda-smartphone/lg-p7 ... a?v=559939
Vždy se rád naučím nebo přiučím 

- beather
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Galaxy s3 mini má moje matka a je spokojená též 

Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru

- mariobbros
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- beather
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
mám ip5 na iOS7 a prostě paráda 

To je sice hezký, ale k ničemu když tazatel chce mobil do 5K, já bych volil Lumii 620 nebo S III mini
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 10294
-
od AirCrew
Zobrazit poslední příspěvek
03 bře 2025 19:26
-
- 13
- 5586
-
od petr22
13 zář 2024 14:32
-
-
Podpora mobilů s formátem avif
od p3v4x » 22 pro 2024 22:01 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 3140
-
od petr22
23 pro 2024 11:04
-
-
-
Vzdálený přístup z mobilu na mobil
od czTANIScz » 30 čer 2024 14:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4157
-
od czTANIScz
11 črc 2024 21:11
-
-
-
Ochrana proti nadměrnému nabíjení u mobilu
od walderan » 19 led 2025 21:41 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 2475
-
od kecalek
20 led 2025 16:06
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”