nejde mi nainstalovat tiskarna
nejde mi nainstalovat tiskarna
Ahoj poradíte mi. už tri dny instaluji tiskarnu a nic pripojim tiskarnu pres usb a xp ji chce automaticky pruvodcem najit a nic uz nevim jak ji nainstalovat. Pritom na jinym pc ji naslo hned toto je legalni XP a tam kde ji našlo je nelegalní. Diky
Re: nejde mi nainstalovat tiskarna
Vítej na PC-HELP,
co je to za tiskárnu? Ovladače určitě půjdou stáhnout.
co je to za tiskárnu? Ovladače určitě půjdou stáhnout.
epson stylus SX410 a ovladače stahnu s cd ale neco tam nejde stahnout ale ted presne nevim co dam to instalovat a napišu
Pokud by to nešlo tak se dají všechny stáhnout zde
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Instalaci tiskárny najdeš v manuálu, který jsi obdržel s tiskárnou. Zpravidla nejprve instaluješ ovladače z CD k tiskárně a tiskárnu máš nepřipojenou k PC a připojíš ji až se na monitoru zobrazí požadavek "připojte tiskárnu...". Následně se dokončí instalace podle pokynů.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
jo ale potom me to napiše nenalezena a přitom je zapojena
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus odebrat USB porty a restartovat.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tiskárna musí být připojena k el. síti a zapnuta a kabel se do USB připojí až na požádání při instalaci. Předpokladem je odpovídající ovladač, nejlépe dodaný s tiskárnou na CD.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Pic píše:Instalaci tiskárny najdeš v manuálu, který jsi obdržel s tiskárnou. Zpravidla nejprve instaluješ ovladače z CD k tiskárně a tiskárnu máš nepřipojenou k PC a připojíš ji až se na monitoru zobrazí požadavek "připojte tiskárnu...". Následně se dokončí instalace podle pokynů.
až k připojení to nainstalovalo dobre a když sem ji zapnul jak tam piší takju to nenaslo a pritom pc ju nalezl a napsalo nalezen novy hardward tak sem dal přeskočit a nainstaloval zbytek ted dam restartovat pc a dam vědět
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Led 2014 17:13) ---
a jak mam odebrat usb porty?
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Led 2014 17:15) ---
El Diablo píše:Zkus odebrat USB porty a restartovat.
ale nevim jak
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Led 2014 17:52) ---
tak sem ji nainstaloval ručně aleskener mě nefunguje a ve spravci zařízení je ale tiskne přes sebe pismena tak nevim
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Instaluješ určitě správný ovladač k uvedené tiskárně?
-
- Pohlaví:
To znamená co?
pc ju nalezl a napsalo nalezen novy hardward tak sem dal přeskočit a nainstaloval zbytek ted dam restartovat pc a dam vědět
Pic píše:Instaluješ určitě správný ovladač k uvedené tiskárně?
jo je to cd ktere bylo u tiskarny je to kotabilní s DX 3800 a 3850 aspon je to v príručce ale kdysi me to slo nainstalovat na jiny pc tam bylo XP a ted mam home zkusil sem to podle cd když ji chteli pripojit tak sem jipripojil a stejne ju to nenašlo ale pc hned ukazal nalezen novy hardwart epson scanner a vyskočí okno pruvodce nově rozpoznanym hardvarem dam instalovat a mota se tam lupa a to me delalo celou noc a nic tak fakt už nevim. už sem odinstaloval všechny ovladače a když ji nainstaluji ručne tak ovadače nejsou kontabilni
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 5059
-
od peta501
Zobrazit poslední příspěvek
03 kvě 2025 20:29
-
-
Barevná tiskárna HP LaserJet 4550HDN Resource manager Příloha(y)
od Radovan-kocour » 03 kvě 2025 22:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4515
-
od Radovan-kocour
Zobrazit poslední příspěvek
04 kvě 2025 15:32
-
-
- 4
- 3354
-
od sasshrek