Zdravím,myslíte si že je důležité přejít s OS o krok dál?
Celkem se bojím že nedopadnu dobře s počítačem,co říkáte vy?
Vím že budou větší díry do Windowsu,hackeři se lépe nabourají a mám celkem strach.
Přešli by jste(možná ještě přecházíte) nebo by jste zůstali na XP?
Windows XP Konec podpory
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Windows XP Konec podpory
http://windows.microsoft.com/cs-cz/wind ... pport-help
já bych to určitě doporučoval.. normálně přejít na windows 7.. už jenom kvůli aktualizacím a dírám do systému... určitě se uživatelé s XP stanou "snadnějším cílem" tak aby tvůj pc nebyl zachvílu "zombie" pc
já bych to určitě doporučoval.. normálně přejít na windows 7.. už jenom kvůli aktualizacím a dírám do systému... určitě se uživatelé s XP stanou "snadnějším cílem" tak aby tvůj pc nebyl zachvílu "zombie" pc

Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

O důležitosti nechci polemizovat, ale myslíš si, že hackeři (Pozor, najdi si správný význam toho termínu a budeš se divit!) se budou zajímat o "umřelý" systém??
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
beather píše:http://windows.microsoft.com/cs-cz/windows/end-support-help
Strašíš trochu moc!

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Ani ne tak hackeri, jako vsechny druhy vejru a trojaku. Zadna bezpecnostni chyba uz nebude opravena, coz je to jedine co od dubna 2009 nekdo s XP delal.
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Napřed na to musíš mít počítač. Pokud máš starý počítač, používej starý systém.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
wattmetr píše:O důležitosti nechci polemizovat, ale myslíš si, že hackeři (Pozor, najdi si správný význam toho termínu a budeš se divit!) se budou zajímat o "umřelý" systém??
wattmetr píše:O důležitosti nechci polemizovat, ale myslíš si, že hackeři (Pozor, najdi si správný význam toho termínu a budeš se divit!) se budou zajímat o "umřelý" systém??
nemyslel jsem přímo hackery ale prostě všechny tyto škůdce.. a virus (škůdce) asi nevznikne jen tak žejo?
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru

Moje poslední reakce: Diskuze o ničem, když se na to cítím, nechám si v pohodě WinXP, když ne, tak si honem pořídím aktuální systém. Ale jen pokud na to mám stroj!
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
beather: Na třetím počítači doma mám už 11let W 98SE.Pro radost, pro starý hry ,pro různý experimenty.Vzhledem k tomu, že podpora tohoto systému skončila už opravdu dávno, není lehký ho udržet v chodu.Postupně začaly být problémy i s přidruženýma programam jak vypadávaly další výrobci/Antiviry,FW a další a další programy u kterých taky skončily updaty/.Z tohoto důvodu neustále na netu něco hledám a zkouším, abych ho udržel v provozu.Naposled jsem dělal reinstal tak 6 let zpátky a za tu dobu jsem neměl žádný problém s nějakou havětí.Nikoho neinteresuje vymýšlet nové viry na staré systémy....Pokud má doteď všechno v pořádku,aktualizovaný systém a aktual. bezpečnostní programy/na ty budou updaty ještě o dost delší dobu po konci podpory MS/ , správně se pohybuje na netu nehrozí mu o nic větší nebezpečí než teď.Naopak s časem bude klesat.A až bude opravdu potřebovat nový železo, tak si koupí i nový Windows 9.

Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
-
- Pohlaví:
Já si ještě dlouho vystačím s XP profi a pokud by to už nešlo přejdu na Linux. Ale myslím že mne funkční XP přežije! 

- Madara
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Vím, zastaralé téma, ale nebudu kvůli tomu zakládat nové.
Zrušení podpory je jen obchodní tah, jelikož se poslední dobou prostě počítače neprodávají. Tohle má jen vystrašit lidi, aby si koupili nové počítače. Nebezpečný systém ? Mně se zdá, že od SP3 tam opravují pouze starý IE, který nikdo nepoužívá.
Zrušení podpory je jen obchodní tah, jelikož se poslední dobou prostě počítače neprodávají. Tohle má jen vystrašit lidi, aby si koupili nové počítače. Nebezpečný systém ? Mně se zdá, že od SP3 tam opravují pouze starý IE, který nikdo nepoužívá.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tvá konspirace je jistě zajímavá, až na ten fakt, že datum ukončení podpory je známo už v době vydání. Zde např. pro WIN8 http://support.microsoft.com/lifecycle/ ... =Windows+8
Nebo v MS ukradli mou ztracenou křišťálovou kouli a ví, jak bude vypadat trh za 10 let
Nebo v MS ukradli mou ztracenou křišťálovou kouli a ví, jak bude vypadat trh za 10 let
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”