Hezký večer!
Potřeboval bych poradit hry z Druhé světové války.
Mám menšího bratra, který momentálně má období Druhé světové války, tak kdyby někdo o něčem věděl ...
Call of Duty 2, Call of Duty World at War, Red Orchestra známe.
Děkuji
hry z Druhé světové války
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
hry z Druhé světové války
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
Re: hry z Druhé světové války
medal of honor allied assault.
Sniper Elite v2, Red Orchestra 2: Heroes Of Stalingrad, Company of Heroes, Men of War, Saboteur, Death to Spies
Jejich hodně stačí prolistovat strýčka Googla. A nebo napsat nějakému pařanskému kamarádovi. Já bych ti určitě doporučil nebo spíš tvému bratrovi Men of War. Jedná se o akční strategii. Nevím kolik je tvému bratrovi, protože hra je trošku složitější :)
Jejich hodně stačí prolistovat strýčka Googla. A nebo napsat nějakému pařanskému kamarádovi. Já bych ti určitě doporučil nebo spíš tvému bratrovi Men of War. Jedná se o akční strategii. Nevím kolik je tvému bratrovi, protože hra je trošku složitější :)
Medal of Honor Airborn, Comandos 3.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Men of war asault squad, comandos 1,2,3, red orchestra, sniper V2, call of duty 1,2, brother in arms atd.
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Led 2014 22:31) ---
Men of war asault squad, comandos 1,2,3, red orchestra, sniper V2, call of duty 1,2, brother in arms atd.
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Led 2014 22:32) ---
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Led 2014 22:31) ---
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Led 2014 22:32) ---
no tak jestli to ma i kvuli uceni, tak snad spise company of heroes nebo unity of command:-)
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Hidden and Dangerous 1 a 2 , je to dokonce v češtině nadabované, akorát to není tradiční koridorová hra a někdy dá docela zabrat.