no externí už jsem jednou musela formátovat, moc mu nesedí, když jednou ukládám z win XP což je můj notebook babička a jednou z win 8, fota z XP mi občas nejdou zobrazit. a chtěl tedy formát a tak jsem nehávala opravit a vytahat data. budu si asi muset pořídit ještě jeden externí na nová notebook bohužel neukládám vůbec. jinak kupovala jsem vystavený model, nechtěla jsem, ale měla jsem sebou nervózního přítele, který mi řekl, že bez PC neodjedem, ať má ode mě pokoj, no nechtělo se mi, ale koupila jej. ach jo a copak tedy mám dělat??? reklamovat.??? nevím sama co je špatně, ale dělá se mi to pořád, na plošemám jen 24 ikon a z toho 9 fotek, 1x 3 stránkový word a 14 odkazů včetně odkazů programů.
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Led 2014 21:31) ---
Externí disk i PC je bez virů, zkontrolováno dnes.
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Led 2014 21:32) ---
Zde kopie hlášky, co naskočila cca před 15 min.:
[Window Title]
Microsoft Windows
[Main Instruction]
Ukončete programy, abyste zabránili ztrátě informací.
[Content]
V počítači není k dispozici dostatek paměti. Uložte soubory a ukončete tyto programy:
Průzkumník Windows (Plocha, Složky)
Internet Explorer
[Footer]
Systém Windows uvolní potřebnou paměť ukončením určitého počtu programů.
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Led 2014 21:37) ---
Jinak externí disk je také dost poškozen tím, že se sám ten PC vypíná... a restartuje, když jej mám připojený.
Pc obrazuje chybové hlášky a černá obrazovka
-
- Pohlaví:
Re: Pc obrazuje chybové hlášky a černá obrazovka
Ten disk v kondici není. Na 7 měsíců má naběháno přes 20 hodin denně, což může znamenat, že byl před tím již 7měs/10 hod. denně používán.
Ať to dojde reklamovat přítel!
Můžeš ještě zkusit následující, ale podmínkou je, že máš instalační CD se systémem - bude vyžadováno.
Do Start - spustit napiš sfc /scannow (ta mezera před lomítkem musí být). A potvrď. Proběhne kontrola a oprava systémových souborů. Vyžádá si to CD. Pozor, bude se to zastavovat, ale pracuje to. Nesmíš to přerušit! Trvá to cca hodinu.
Ať to dojde reklamovat přítel!
Můžeš ještě zkusit následující, ale podmínkou je, že máš instalační CD se systémem - bude vyžadováno.
Do Start - spustit napiš sfc /scannow (ta mezera před lomítkem musí být). A potvrď. Proběhne kontrola a oprava systémových souborů. Vyžádá si to CD. Pozor, bude se to zastavovat, ale pracuje to. Nesmíš to přerušit! Trvá to cca hodinu.
No to bohužel nemám systém je nějak nahraný v notebooku. No pošlu přítele, ať si to také vypije. Jinak mám PC na podnikání a tak je to znát a s externím diskem musím pracovat také, protože potřebné info a dokumenty nemám v PC, což je logické.
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Led 2014 21:47) ---
A stejně je to divné, zaplé PC mám tak 15 hodin denně max. a někdy i méně. a někdy vůbec a když jedem pryč tak si sebou PC neberu. jjj děkuji za radu, takže reklamace se bát nemusím, druhou mi neuznali jak jsem psala a byla jsem dost naštvaná a hrozili, že si další mohu platit.
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Led 2014 21:47) ---
A stejně je to divné, zaplé PC mám tak 15 hodin denně max. a někdy i méně. a někdy vůbec a když jedem pryč tak si sebou PC neberu. jjj děkuji za radu, takže reklamace se bát nemusím, druhou mi neuznali jak jsem psala a byla jsem dost naštvaná a hrozili, že si další mohu platit.
-
- Pohlaví:
Tak si dokumenty z nb zálohuj a obnov tam systém to továrního nastavení.
Ten externí disk není dobrý a určitě bych tam dal max. foto z dovolené, ale ne důležité věci.
Ten externí disk není dobrý a určitě bych tam dal max. foto z dovolené, ale ne důležité věci.
jjj děkuji za radu... a má to cenu obnovovat, když v reklamaci mi přehrávali systém už 2x? a pokaždé to hned dělalo znovu?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2339
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
29 říj 2024 15:23