Problém s USB na noťasu Vyřešeno
Problém s USB na noťasu
Zdravím, nedávno se mě stalo, že jeden den jsem připojil telefon pomocí USB k noťasu, natáhl filmy a šel spát. Druhý den přijdu z práce, připojim telefon k noťasu a problém, vyskočila tabulka, kde stálo: Zařízení USB nebylo rozpoznán, jedno ze zařízení USB nepracuje správně....... Vyzkoušel jsem všechna USB, pořád stejně, mobil jsem připojil k jinému noťasu bezproblémů, a pak jsem zjistil, že nepřipojim už nic, tablet, externí HDD, ale myš funguje normálně. Tak si nejsem jistý, je to problém na základní desce, nebo by mohl pomoci reinstal OS? Díky za rady.
Re: Problém s USB na noťasu
Nazdar
Stáhni si toto. Neinstaluje se to.
http://www.nirsoft.net/utils/usb_devices_view.html
dowload je až dole.
Odstraň všechny již dříve připojené zařízení a restartuj. Ikona koše v tom programu. Je to jednoduchý.
V týdnu jsem řešil to samý v práci.
Zabralo to. Dej vědět.
Stáhni si toto. Neinstaluje se to.
http://www.nirsoft.net/utils/usb_devices_view.html
dowload je až dole.
Odstraň všechny již dříve připojené zařízení a restartuj. Ikona koše v tom programu. Je to jednoduchý.
V týdnu jsem řešil to samý v práci.
Zabralo to. Dej vědět.
Jo, tak to zabralo, už mi nejde ani myš 

Tak to je něco víc nabořenýho. Nevím co máš za sytem, ale zkus bod obnovy do doby kdy to šlo.
Dále můžeš zkusit odebrat ovladače USB ze systému a restartnou ať si je znovu najde.
Myš případně vytáhnout a znovu zapojit ať ji system detekuje.
Taky to může být hardwarový problém.
Dále můžeš zkusit odebrat ovladače USB ze systému a restartnou ať si je znovu najde.
Myš případně vytáhnout a znovu zapojit ať ji system detekuje.
Taky to může být hardwarový problém.
Vrácení na bod obnovy pomohlo, myš jede, ale jinak na usb nejde stále nic připojit, jdu zkusit odebrat ty ovladače.
Aspoň něco. Zkus ty ovladače. Tím nic nezkazíš. Snad 

Tak nic. Zařízení ze správce zmizelo, po restartu se opět objevilo se žlutým vykřičníkem a nic nejde připojit, ale myš funguje, aspoň něco 

Můžeš sem vložit screen toho Správce zařízení? A také celý a přesný typ noťasu.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Re: Problém s USB na noťasu Vyřešeno
Mno, pořídil jsem si nové PC, a když jsem dával noťas jinam, začaly USBčka normálně fungovat. Jestli někde něco nedoléhalo, či co, nevím. Každopádně je ve skříni, a až bude čas, zkusim reinstal OS.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 1799
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
11 zář 2024 18:50