Čau,
moc se v tomhle nevyznám a potřeboval bych poradit.
Mám doma tohle domácí kino : https://www.mall.cz/domaci-kino-dvd/lg-dh6520t-bhunllk
Přes optický aux mám TV a rád bych přes normální aux (červený a bílý konektor http://www.casmfg.com/images/Acc_Cable.GIF) připojil pc.
Domácí kino jsem zkusil propojit do normálního sluchátkového portu v pc a druhej konec s červeným a bílím koncem do domácího kina.
Sice to hraje, ale nehraje mi třeba jedna věž.
Rád bych, aby pc vidělo že to má 4 reproduktory a sub a nehrálo si to jen tak na nějakej reproduktor co zrovna jde. Jednoduše aby to prostě funogvalo tak jak má to kino.
Nevím jestli to s červeno-bílím auxem jde, ale pokud ano, tak počítám, že bych musel pořídit zvukovou kartu. A teď otázka jakou. Nebo jaké je nejlepší řešení?
díky
Domácí kino, PC a zvuková karta karta
Re: Domácí kino, PC a zvuková karta karta
Ten vystup z PC je stereo - pokud hraje levy predni a pravy predni reproduktor, tak je to spravne. Nic jineho hrat nema.
Pokud chces aby to i z PC hralo 5.1, musis pouzit optiku a samozrejme spustit neco co ma vic kanalu nez stereo.
U televize je naopak opticky vystup zbytecny, protoze 99.9% co se vysila je ve stereu.
Pokud chces aby to i z PC hralo 5.1, musis pouzit optiku a samozrejme spustit neco co ma vic kanalu nez stereo.
U televize je naopak opticky vystup zbytecny, protoze 99.9% co se vysila je ve stereu.
Právě že mi hraje levý přední, oba zadní, a centr ostatní ne
A jinak tam mám optiku kvůli DVD.
proto to hlavně mám.

Primo na tom zesilovaci by melo jit prepinat mody - vypnit upmix na vsechny kanaly, aby u 2.0 vstupu hraly skutecne dva kanaly.
Pokud to nepomuze, prehod mezi sebou vstupy (ma to 2x analogovy vstup), pripadne misto pocitace tam zapoj cokoliv co ma vystup na sluchatka - telefon, radio.
Levny predni a pravy predni hrat musi.
Pokud to nepomuze, prehod mezi sebou vstupy (ma to 2x analogovy vstup), pripadne misto pocitace tam zapoj cokoliv co ma vystup na sluchatka - telefon, radio.
Levny predni a pravy predni hrat musi.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4378
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek