Problém s ext. HDD 2,5" Vyřešeno
Re: Problém s ext. HDD 2,5"
Hm, něco jsem za ta léta již pochytil, ale jinak ty vaše logy atd. nějak neberu. Jsem rád za to že jsou takoví machři. Už mě toto fórum párkrát pomohlo. Dík
-
- Pohlaví:
Hitachi a Maxtor jsou trochu v problému, ale o který nám vlastně jde?
Jaj on se tam připlet i ten Maxtor? Tak jde mi o Hitachi. O tom Maxtoru vím, to je normální 3,5hdd c v Pšuplíku a ten je již před smrtí. Zapoměl jsem jej vypojit. Takže HITACHI
Exterák je Hitachi (Maxtor je PATA) a na to, že nemá nic naběháno, je docela špatný, řekl bych podle atributu C2, že je "pomalu pečený", s hodnotou atributu C5 - podezřelé sektory - už bych mu nic nevěřil.
Jinak Hitachi HDD už mi nesmí ani do noťasu, natož jako externí

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
No to jsem říkal taky. Druhému známému jsem ze stejného disku tahal data už 3x. Jinak je zajímavé , teď mi to došlo, že při zapojení toho ext HDD přímo do PC naběhl Win normálně, bez opětovného restartování.
Ta si z něj třeba zkus znova zazálohovat data a pak se nejlépe hodí k trénování hodu diskem

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Vidíš, to bych mohl teď zkusit zalohovat. Pak jej zformátuji. Ale asi to nepomůže.
-
- Pohlaví:
Pokud to Hitachi restartuje PC, pak má asi problém i s elektronikou. Zazálohuj data a vyhoď ho - není na něj spolehnutí.
Právě jsem psal, že přes USB restartoval, ale při připojení přes SATA Win normálně naběhnul.
wattmetr píše:Exterák je Hitachi (Maxtor je PATA) a na to, že nemá nic naběháno, je docela špatný, řekl bych podle atributu C2, že je "pomalu pečený", s hodnotou atributu C5 - podezřelé sektory - už bych mu nic nevěřil.
Tak jsem chtěl zálohovat a PC totálně zatuhnul. Takže poletí. Díky moc za ochotu a trpělivost. Dám jej dokupy a předám s popisem jak se věci mají. Ještě jednou dík.
-
- Pohlaví:
No jo, pomáhat někomu s PC je nevděčná práce. Když se povede, možná poděkují, když nepovede, je člověk často za pitomce 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3728
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36