Dobrý den prosím o radu, nedávno jsem na doporučení tady z fóra pořídil herní počítač (http://www.czc.cz/4nnib060p6jv0afpkckqjq9i28/seznam se zdrojem http://www.czc.cz/seasonic-ss-500et-t3- ... ki2651udc4)
Plánuji pořízení nového monitoru (http://www.czc.cz/benq-gw2255-led-monit ... 41/produkt) nicméně to ještě nějakou dobu může trvat a tak jsem se rozhodl vynést cca 4 roky starý málo používaný Delium LM 1908. Když kabely správně(ano opravdu jsem to zapojil) propojím monitor stejně ukáže "No signal input" a je vidět jen tma. Počítal jsem s tím, že se možná poničil kabel nebo něco podobného. Po propojení s mým notebookem Asus 5542G ale funguje naprosto v pořádku.
Žádám tímto o radu, protože bych nerad pořizoval nový monitor a poté měl stejný problém. Děkuju za ochotu.
Problémy s monitorem Vyřešeno
Re: Problémy s monitorem
Konektor do PC strkáš kam? Do základní desky(špatně) nebo do grafiky(dobře)?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Zkontroluj ovladače GK
***** SZ nejsou soukromá poradna! Ptejte se na fóru, víc hlav, víc ví!*****(Blue Spirit)
spini11: Na ovladače je času dost, nekomplikuj tu situaci!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Já pouze napsal možnost.
***** SZ nejsou soukromá poradna! Ptejte se na fóru, víc hlav, víc ví!*****(Blue Spirit)
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Používáš redukci na VGA? Zkus druhý DVI konektor....
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Počítač jsi sestavoval nebo nechal sestavit?
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Nechal jsem ho sestavit u czc. Kabel je v grafice(aspon myslím). Drivery jsem neřešil, jak mi to přišlo tak to zkouším zapojit. O redukcích upřímně nic nevím ale přiznám se, že se v tom moc nevyznám(jak jste si mohli všimnout
).

Zajímavé...Drivery jsem neřešil
Základní deskaKabel je v grafice(aspon myslím)
Grafika
V základním rozlišení musí grafika naběhnout i bez driverů, ty se pak dořeší.
Naposledy upravil(a) wattmetr dne 06 led 2014 19:49, celkem upraveno 1 x.
Ne tak já jsem hodně počítal s tím, že chyba kterou jsem udělal bude naprosto triviální a stupidní(proto doufám že to nikoho z vás neurazí moc). Opravdu s tím počítám. Jsem zvyklý relativně dobře pracovat s pc ve Windows nebo Ubuntu, ale v podobné situaci jsem poprvé a prostě nevím jak postupovat.
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Led 2014 19:52) ---
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... dapter.jpg Mám tenhle konektor.
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Led 2014 19:53) ---
Takže jak to tak sleduju ano asi to bude základní deska jelikož jinde ani není.
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Led 2014 19:52) ---
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... dapter.jpg Mám tenhle konektor.
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Led 2014 19:53) ---
Takže jak to tak sleduju ano asi to bude základní deska jelikož jinde ani není.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Bestius píše:Nechal jsem ho sestavit u czc. Kabel je v grafice(aspon myslím). Drivery jsem neřešil, jak mi to přišlo tak to zkouším zapojit. O redukcích upřímně nic nevím ale přiznám se, že se v tom moc nevyznám(jak jste si mohli všimnout).
Pokud nemas redukci, pak to mas zapojene urcite spatne, protoze tvoje graficka karta nema VGA vystup.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 4222
-
od Noski
Zobrazit poslední příspěvek
18 bře 2025 19:35