PWR LED nesviti

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Deries
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

PWR LED nesviti

Příspěvekod Deries » 07 led 2014 19:37

http://www.agen.cz/skrine-midi-tower-be ... n-t9-value mam tuhle case a nesviti mi jedno svetilko proste zadna reakce HDD led mi sviti ale PWR LED vubec nic vse mam zapojene zpravne podle manualu co jsem dostal k zakladce nenastavuje se to treba nekde v biosu kde se to da zapnout nebo vypnout ? nebo nekde jinde ? nebo je proste chyba v kabelu ?

Reklama
rhsCZ
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Re: PWR LED nesviti

Příspěvekod rhsCZ » 07 led 2014 19:40

nepřemýšlel jsi nad tím že mohla nějakým způsobem prasknout?

„Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.“
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ - John Ronald Reuel Tolkien
„Je lepší být nenáviděn pro to, jaký jsi, než být milován pro to, co nejsi.“ - Kurt Cobain
https://rhscz.eu
https://github.com/rhsCZ

wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod wattmetr » 07 led 2014 19:41

PWR LED má + a -. Zkus otočit PWR LED konektor na MB.
O nějakém prasknutí vůbec neuvažuj :lol:
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

Deries
nováček
Stav:

Příspěvekod Deries » 07 led 2014 19:42

ta case je nova asi tyden a pri prvnim zapojeni proste se nikdy nerozla :P tak nvm jestli jsem koupil vadny kus...

--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Led 2014 19:43) ---

no :D to vim ze ma + a - :D ale zkousel jsem uz vsechny zpusoby tocil to vsemozne :D zkousel jsem to i do jinych portu a proste nic ...:D

wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:

Příspěvekod wattmetr » 07 led 2014 19:44

Zkus otočit ten konektor - prohodit + a - !
A proč do jiných portů :shock: V manuálu máš jasně ukázané příslušné piny na desce včetně polarity. Pravděpodobnost vadné LEDky je 0,000nic.......
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

Deries
nováček
Stav:

Příspěvekod Deries » 07 led 2014 19:47

zkousim to vsemy zpusoby :D ale ani prd ... rekl bych ze asi bude chyba v kabelu nebo si fakt nvm rady :D

--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Led 2014 19:50) ---

no jako do tech portu jak je + a - tak jsem to zkousel zamenit treba za hdd led ale proste nic kdyz dam napr hdd led tam kde ma byt pwr led tak mi hdd led sviti ale ten pwrd led proste nic zadna reakce fakt netusim cim to je ..

wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:

Příspěvekod wattmetr » 07 led 2014 19:52

Poměrně často bývá ulomený ten kablík přímo u LEDky a také je možné, že LEDka vypadla z držáku a svítí někde za předním panelem :P
No a pak je ta zanedbatelná pravděpodobnost, že je ta LEDka v čudu :-(
Naposledy upravil(a) wattmetr dne 07 led 2014 19:53, celkem upraveno 1 x.

Deries
nováček
Stav:

Příspěvekod Deries » 07 led 2014 19:53

ted jsme zjistil ze mi nefungujou ani dva porty usb na te strane kde nesviti ani ta pwr led strana a prava strana usb porty jedou :D divne ..

--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Led 2014 19:54) ---

asi je to mozne :D ale je divne ze ani ty usb porty nejdou leva strana je mrtva a druha strana jede ... i usbcka :D mozna se tam fakt neco posralo ..

Zpět na “Problémy s hardwarem”