Dobrý den.
Jelikož mám šikovného bratra, který chtěl otevřít nějaký soubor a zapomněl při vybírání programu, ve kterém to chce spustit vykliknout používa tvždy na otevírání tento soubor nebo jak to přesně je, všichni zástupci na ploše a v ikoně start zbělali a nejde to spustit.
Nepomohla ani obnova systému pomocí ovládacích panelů.
Proto jsem se rozhodl,že přeinstaluji windows. Jenže problémem bylo, že mám orig. windows dvd ale moje dvd mechanika vypověděla službu.
Proto jsem chtěl přeinstalování provést pomocí bootování přes flash disk. Flashku jsem pomocí programu nastavil na bootování a nahrál na ní windows soubory. Po té jsem chtěl spustit bootování, ale ať jsem zmáčknul cokoliv od F8 po F12 nevyskočila mi žádná tabulka, ve které bych si mohl vybrat bootovací zařízení. V biosu tu flashku taky nemám... Tu stejnou flashku jsem už na bootování používal a vše fičelo jak mělo ..
Proto bych se chtěl zeptat kde by mohl být zakopaný pes, už si s tím fakt nevím rady..
Problém s bootováním systému
-
- Pohlaví:
Re: Problém s bootováním systému
Vítej na PC-HELP!
Nahrání souborů nestačí. A protože jsi nepopsal vytvoření bootovací flashky, tak nemůžu potvrdit, že jsi postupoval správně. Výběr bootovacího media uděláš v BIOSu.
Nahrání souborů nestačí. A protože jsi nepopsal vytvoření bootovací flashky, tak nemůžu potvrdit, že jsi postupoval správně. Výběr bootovacího media uděláš v BIOSu.
Vítej na PC-help!
Chybí informace - sestava (především MB,ale i CPU, RAM, GK, zdroj), a docela by se hodil screen bootovací sekvence z BIOSu.
A jinak v posledních pár dnech tu běžela nejméně dvě vlákna, zabývající se problémem změněných ikon a otvírání aplikací v jednom a tom samém programu. Zkus hledat....
Chybí informace - sestava (především MB,ale i CPU, RAM, GK, zdroj), a docela by se hodil screen bootovací sekvence z BIOSu.
A jinak v posledních pár dnech tu běžela nejméně dvě vlákna, zabývající se problémem změněných ikon a otvírání aplikací v jednom a tom samém programu. Zkus hledat....
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Na bootování jsem použil program Bootable USB, dělal jsem to přesně podle návodu na internetu . Nejsem moc zběhlý v počítači a jeho vlastnostech,ale našel jsem že tam mám Intel(R) core(TM) 2 Duo cpu e7500 2,93Ghz. z na MB je napsáno ASUS PSQL PRO. nejde jen o ty ikony, ten počítač potřebuje kompletně vyčistit.. už je hodně pomalý a je tam plno blbostí,které nejdou odstranit pomocí odebrání programu ..
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
V BIOSu si povol USB Legacy, pak by mela byt fleska na seznamu bootovacich zarizeni.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Ta deska má AMI BIOS, já ho moc neznám. Pokud ho někdo z přítomných zná, snáze poradí.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Aha, když mi naběhne bios zvolím záložku boot poté boot settings tak tam mam device 1 , 2 , 3 a ani v jednom nemám usb falsh disk nebo removable device ani nic podobného, co by se podobalo flashce.. :/
-
- Pohlaví:
zeus píše:V BIOSu si povol USB Legacy, pak by mela byt fleska na seznamu bootovacich zarizeni.
Kde přesně to najdu v tom biosu?
Ok, zkusím to a dám vědět
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2433
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
15 srp 2024 21:37
-
-
Tuto aplikaci zablokoval správce systému Příloha(y)
od Minapark » 21 bře 2025 07:38 » v Windows 11, 10, 8... - 10
- 7354
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
05 dub 2025 11:04
-
-
-
Obnova fotek z SD karty, která není vidět v souborovém systému
od simio.simsoft » 01 lis 2024 20:00 » v Problémy s hardwarem - 8
- 3254