ahoj,
chci se zeptat, doufám že tady správně,
mám Xperii T, celkem nově mám v ní avast, a najednou dneska, ať cokoliv spustím, okamžitě se to zavře a vyblikne avast že soubor (cokoliv, třeba kontakty) je škodlivý.. hlášení o trojském koni atd..
na mobilu se vlastně ani nedá už nic udělat..co s tím???
zavirovaný mobil Vyřešeno
zavirovaný mobil
Naposledy upravil(a) Marfy dne 09 led 2014 20:47, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Přesunuto do sekce Viry
Důvod: Přesunuto do sekce Viry
-
- Pohlaví:
Re: zavirovaný mobil
Nejsi úplně správně, já požádám moderátory o přesun k odborníkům na vity atd.
Vem paměťovku a přetáhni si z ní data do PC (pokud možno pod Linuxem, aby sis do woken nezatáhnul viry z té karty), pak dej tovární nastavení. Aplikace jsou na Playi, kontakty na Googlu, takže nemáš co ztratit.
rovnou, abych teda kdyžtak věděl, jak se mě tam ten vir mohl dostat? dostane se tam z pc, pouhým připojením? nejde to třeba připojit k počítači a projet antivirem, nepomohlo by to?
a abych si rozšířil obzory, jak kontakty na googlu? to asi nemám...
díky moc;)
a abych si rozšířil obzory, jak kontakty na googlu? to asi nemám...
díky moc;)
jaj:D takže sem to pochopil správně že je antivir na mobilu uplně k prdu?
- Tazator
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Ano je to úplně zbytečný :) A pokud stahuješ jen z obchod play tak není problém.
Intel Core i5-2500K; Arctic Freezer 13; GA-P67A-UD3-B3; MSI N570GTX Twin Frozr II/OC; Kingston HyperX Blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz; Windows 7
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
V tomto případě se jedná bohužel o vypuštění chybné verze virus definition, nicméně už dopoledne kolem 10:30 byla uvolněna opravná verze (140109-01). Proveď ručně aktualizaci a bude to OK.
It may take a while to get a response, because the "HJT Team" are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět
Re: zavirovaný mobil Vyřešeno
Takže díky moc všem:D
tím je to vyřešený;) všechno je super
tím je to vyřešený;) všechno je super
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”