Dobrý den, prosil bych o radu. Při odinstalaci programů jako Open Office ,Microsoft Open XML a Active Virus Shild se objeví :Chyba 1606 síťové umístění není k dispozici %allusers profile%/start menu/programs/startup.
Děkuji za radu.
Odinstalování programů
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus přes program CCleaner.Záložka :Tools-Uninstal(Nástroje-Odinstalace)
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Odinstalování programů
Děkuji za rady ale zatím jsem neuspěl s CC Cleaner, objeví se Cannot delete MSI Installer.
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já bych řekl, že tady může být chyba v nastavení systémových proměnných.
Zkusil bych jít do ovl. panelů-Systém-Upřesnit-Proměnné prostředí v systémových proměnných(ta část dole) dát nový a do názvu zadat a do hodnoty umístění téhle položky (asi C:\Documents and settings\All users\).
To je asi poslední možnost.
Zkusil bych jít do ovl. panelů-Systém-Upřesnit-Proměnné prostředí v systémových proměnných(ta část dole) dát nový a do názvu zadat
Kód: Vybrat vše
allusers profile
To je asi poslední možnost.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
Odinstalování programů
Děkuji za radu ale nefunguje. Stále se objevuje: Chyba 1606 síťové umístění není k dispozici
%allusers profile %/start menu/programs/startup/. PC je samostatný,připojení k Internetu jsou rozvody v panelové domě. Jestli není chyba v síťovém nastavení.
%allusers profile %/start menu/programs/startup/. PC je samostatný,připojení k Internetu jsou rozvody v panelové domě. Jestli není chyba v síťovém nastavení.
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No tak to muselo dojít k poškození nějaké databáze toho programu, protože hledá pravděpodobně umístění v angličtině:
%allusers profile %/start menu/programs/startup/ podle mě znamená C:\Documents and settings\All users\Nabídka start\Programy\Po spuštění
Tady bude asi jediná možnost-smazat celý program ručně.
%allusers profile %/start menu/programs/startup/ podle mě znamená C:\Documents and settings\All users\Nabídka start\Programy\Po spuštění
Tady bude asi jediná možnost-smazat celý program ručně.

Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
Odinstalování programů
Díky za rady
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Panely otevřených programů na hlavním panelu Příloha(y)
od Prorock » 20 říj 2024 15:00 » v Windows 11, 10, 8... - 28
- 8169
-
od Prorock
Zobrazit poslední příspěvek
02 lis 2024 13:41
-