Kde koupit elektromotorek do mikrovlnky?
Kde koupit elektromotorek do mikrovlnky?
Zdár. V mikrovlnce se nám pokazilo otáčení tak jsem usoudil, že to nejspíš bude motorkem. Zajímalo by mě kde nejlevněji sehnat takovýto motorek viz. příloha. Nevím co to je přesně za typ, ale co jsem koukal po netu tak jsou i nějaký univerzální a všechno je to stejný. Zajímá mě hlavně cena co nejlevněji. (Btw. na ebay a tak to asi neprodávají nebo ano? pokud jo pod čím by jste to hledali zkoušel jsem tam něco zadávat, ale našlo to hovno..)
DÍKKKY: )

-
- Pohlaví:
Re: Kde koupit elektromotorek do mikrovlnky?
V každém servisu, ale ne nejlevněji. Osobně bych navštívil sběrný dvůr, kde se jich dá sehnat někoílk za jedny cigára.
http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid= ... &_from=R40
http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid= ... &_from=R40
Nejlepe Ebay, musis ale presne vedet co chces, nejlepe cislo dilu ze servisni dokumentace nebo podle toho co je na nem napsano.
Servisy samostatne nahradni dily neprodavaji, vyzkouseno snad u vsech existujicich druhu spotrebicu. Vzdy pouze oprava nebo rovnou rekli ze to nejde. Na Ebay obvykle soucastky za par korun.
Servisy samostatne nahradni dily neprodavaji, vyzkouseno snad u vsech existujicich druhu spotrebicu. Vzdy pouze oprava nebo rovnou rekli ze to nejde. Na Ebay obvykle soucastky za par korun.
-
- Pohlaví:
Přece jen konkrétně s mikrovlnkami mám jisté zkušenosti
. Není problém koupit cokoliv, ale zpravidla si započítají i práci, jako by tu součástku měnili!V každém servisu, ale ne nejlevněji
Usoudil jsi? A vyzkoušel si ho?
Just Fucking Google It!
-
- Pohlaví:
Motorek lze snadno vyzkoušet na nějakém ručičkovém /analogovém/ měřáku. Pokud po roztočení dává "nějaké" napětí, je zpravidla dobrý. To zpravidla znamená, že ne vždy tomu tak musí být.
Mám tu vadnou troubu s dobrým motorem!
Mám tu vadnou troubu s dobrým motorem!
Neautorizovany servis ti naferovku rekne, ze dil budto sehnat nejde, nebo si nauctuje desetinasobek skutecne ceny. Autorizovany servis rovnou rekne, ze dily neprodava. Preci jen tech domacich spotrebicu jsem taky opravoval par stovek.
Prece nebudu platit 680 Kc za neco, co stoji dva dolary a postovne zdarma. Zvlast kdyz vim, jaka je nakupni cena vetsiny dilu pro ceske servisy.
Cilem je samozrejmne nic neopravovat, rozhodne ne spotrebak do 2000 Kc, to se rovnou hazi do kose, protoze uz maji v akci v marketu novejsi.
Prece nebudu platit 680 Kc za neco, co stoji dva dolary a postovne zdarma. Zvlast kdyz vim, jaka je nakupni cena vetsiny dilu pro ceske servisy.
Cilem je samozrejmne nic neopravovat, rozhodne ne spotrebak do 2000 Kc, to se rovnou hazi do kose, protoze uz maji v akci v marketu novejsi.
Tak po netu jsem koukal, že stojí okolo 200 Kč + poštovné a na to se můžu ****. Buď to ebay nebo to vyndat z nějaké mikrovlnky nefunkční...
Jinak servis je blbost, tohle snad zvládne opravit i opice konkrétně tenhle motorek..
Jinak servis je blbost, tohle snad zvládne opravit i opice konkrétně tenhle motorek..

-
- Pohlaví:
Tak motorek určitě neopraví ani opice, ani zkušený technik. Nicméně je možné jej vyměnit.
Svého času u nás fungovaly Kovozávody, kde by to za dvacku převinuli - pokud je opravdu spálený a není-li před ním jenom spálená pojistka.

Svého času u nás fungovaly Kovozávody, kde by to za dvacku převinuli - pokud je opravdu spálený a není-li před ním jenom spálená pojistka.
Stejnej mam doma
Ale je z tiskárny 

CPU - Intel Core i7-9700K + Noctua NH-D14
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz
GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU - EVGA 650 GQ Power Supply
CASE - Fractal Design Define C TG
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz
GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU - EVGA 650 GQ Power Supply
CASE - Fractal Design Define C TG
-
- Pohlaví:
Není stejný. V tiskárně bude asi krokový a tento myslím není.
Je na něm někde napsáno na kolik je voltů? Ty z tiskárny určitě nebudou pro 220 V, navéc tam jsou krokové motory a minimálně třemi dráty, tohle bych tipnul na jednofázový se zabudovanou převodovkou. Nejlevněji ho pořídíš určitě v tom sběrném dvoře, zkus se poohlédnout po podobné mikrovlnce nejlépe od stejného výrobce. I když to už dneska také moc neznamená, všechno je z Číny.
Proměřil jsi jestli do něj jde napětí? Závada může být i někde v instalaci nebo ovládání té mikrovlnky, ale to by musel otestovat někdo ze zkušenostmi s elektrikařinou, amatérovi hrozí minimálně pořádný kopanec!
Proměřil jsi jestli do něj jde napětí? Závada může být i někde v instalaci nebo ovládání té mikrovlnky, ale to by musel otestovat někdo ze zkušenostmi s elektrikařinou, amatérovi hrozí minimálně pořádný kopanec!
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Který notebook koupit? do 15 000 Kč
od pikaso.andreas » 22 pro 2024 07:19 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 0
- 1560
-
od pikaso.andreas