Je stahovani vedeii z you tube legalni? Vyřešeno
Je stahovani vedeii z you tube legalni?
Chci se zeptat, jen pro zajimavost.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
Re: Je stahovani vedeii z you tube legalni?
Myslím, že ne 

Myslím, že ano. 

Někde jsem četl, že ano ale...
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Je stahovani vedeii z you tube legalni? Vyřešeno
Pokud to budeš používat pro soukromé účely, tak to nikomu vadit nebude.
Horší by bylo, kdyby si video použil komerčně.
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
ok
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
jerabina píše:Pokud to budeš používat pro soukromé účely, tak to nikomu vadit nebude.
Trochu poopravím poslední větu: Horší by bylo, kdybys video použil jinak, než pro vlastní účely, i když to nebude vysloveně komerční (tj. výdělečné) použití.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11