Dostal se mi do rukou starší PC, na jehož přední části je tento "šuplík"
Vlevo vzadu v "šuplíku" je tento USB konektor
Neví někdo, k čemu se to používá/používalo?
Co je to za "šuplík"? Vyřešeno
Co je to za "šuplík"?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Re: Co je to za "šuplík"?
Podle me se do toho strka 2,5" disk, ale chybi ti to suple na disk.
Kdyz to vyndas tak bude zezhora stitek a tam bude nazev zarizeni.
Kdyz to vyndas tak bude zezhora stitek a tam bude nazev zarizeni.
2,5 HDD tam nevleze ani bez šuplíku, šířka otvoru je pouhých 60mm.
Vyndám to, až nebude jiná možnost. Jsem na to líný
Vyndám to, až nebude jiná možnost. Jsem na to líný

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
UP
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus premoci lenost a vytahnout sroubovak, jak radil petr 

Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
6 cm je šířka CC kazety. Trochu mně ale mate to USB, v době USB už se CC kazety na záznam dat dávno nepoužívaly.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Děkuji dosavadním zúčastněným.
Přemohl jsem lenost, na kterou mám v mém věku už trochu nárok, a "šuplík" vyjmul. Tady je:
Google to číslo nezná. Postupným ubíráním číslic jsem se dostal až sem: http://www.youtube.com/watch?v=tw4bC-3G0hw
Štítek na destičce vlevo je nulitní, destička nese pouze USB zásuvku (ne tu v šuplíku!). Přesto jsem to zkusil a vypadla z toho jediná relevantní možnost 00 CD 444 NON VIDEO ARCADE GAME. Odkaz se mi nepovedlo otevřít.
Pak je ještě vpravo přímo do plechu šachty vyražené číslo 2JA69-003 REV:A. Ani s tím si Google neporadí, a to ani po zkrácení až na 2JA69. Další zkracování nemá smysl.
Najde se někdo, kdo tenhle rébus rozlouskne?
Přemohl jsem lenost, na kterou mám v mém věku už trochu nárok, a "šuplík" vyjmul. Tady je:
Google to číslo nezná. Postupným ubíráním číslic jsem se dostal až sem: http://www.youtube.com/watch?v=tw4bC-3G0hw

Štítek na destičce vlevo je nulitní, destička nese pouze USB zásuvku (ne tu v šuplíku!). Přesto jsem to zkusil a vypadla z toho jediná relevantní možnost 00 CD 444 NON VIDEO ARCADE GAME. Odkaz se mi nepovedlo otevřít.
Pak je ještě vpravo přímo do plechu šachty vyražené číslo 2JA69-003 REV:A. Ani s tím si Google neporadí, a to ani po zkrácení až na 2JA69. Další zkracování nemá smysl.
Najde se někdo, kdo tenhle rébus rozlouskne?
Zkusím vlákno oživit 

- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Když už jsi šuplík vyjmul: dá se z toho sundat kryt? Pohled do útrob by mohl napovědět.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
To je přece na vyrobu domácí ruské zmrzliny 

I'm still in love with .. Phenom II 955BE
mmmartin píše:Když už jsi šuplík vyjmul: dá se z toho sundat kryt? Pohled do útrob by mohl napovědět.
Toto jsou útroby, ten kryt je zároveň "obalem "toho šuplíku. Vpravo dole v šuplíku je háček na zajištění toho, co se do šuplíku vkládá, v pracovní poloze. Uvolňuje se tlačítkem (na fotce špatně viditelným) hned vedle.
Detaily čela šuplíku jsou velmi zřetelné na fotce v mém základním dotazu. Jen znova připomínám, že šířka otvoru je pouhých 60mm - málo na 2,5"HDD

--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Led 2014 21:57) ---
Blood píše:To je přece na vyrobu domácí ruské zmrzliny
Dodej prosím podrobný návod k použití. Děkuji

Fakt je, že mi uniká účel zasunutí nějaké baterie do toho šuplíku. Ten šuplík obsahuje pouze 2 konektory USB - jeden na čele a druhý uvnitř v šuplíku, konektory jsou rovnou připojeny na jeden z JUSB konektorů na základní desce.
Ale při pohledu na Tvůj nick a to co je pod ním mě napadla jiná souvislost, ale tu já nerozmotám. Ty máš pod nickem řádek: Arcade rekordy: 1. Já v jednom z příspěvků uvádím "00 CD 444 NON VIDEO ARCADE GAME". Nenašla by se tady nějaká souvislost??
Ale při pohledu na Tvůj nick a to co je pod ním mě napadla jiná souvislost, ale tu já nerozmotám. Ty máš pod nickem řádek: Arcade rekordy: 1. Já v jednom z příspěvků uvádím "00 CD 444 NON VIDEO ARCADE GAME". Nenašla by se tady nějaká souvislost??