Počítač zamrzne při spuštění a blikání

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Neuminho
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Počítač zamrzne při spuštění a blikání

Příspěvekod Neuminho » 13 led 2014 16:27

Grafický ovladač odebrán. Zůstal tam tedy jen nVidia Systemový software PhysX v přidat či odebrat programy...

Ve správci zařízení, nic ohledně grafiky nevidim, jak jsem již psal... viz jsem udělal tady screen http://leteckaposta.cz/823985248 a zkusil jsem i rozklikavat ostatní položky tam a nic s VGA jsem nenašel...

Tady je ten reg soubor, já ho pouze zazipoval, protože to do Raru v programu WinRar nešlo, ten program tento typ souboru zkrátka nenašel, vlastně jsem to možná mohl upnout rovnou na tu leteckou poštu z plochy, ale tak nevím a udelal jsem to nakonec přes 7-Zip. http://leteckaposta.cz/761287707

Reklama
MiliNess
člen BSOD týmu
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod MiliNess » 14 led 2014 13:24

Budu se snažit, co nejdříve se na to podívat. Momentálně běhám a sháním zaměstnání, jelikož jsem byl v současném, shledán nadbytečným.
Nemám teď tedy moc času, tak vydrž.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti

Neuminho
nováček
Stav:

Příspěvekod Neuminho » 15 led 2014 16:16

No kazdopadne dekuji za prozatimni pomoc jarovi a Vam a drzim palce se shanenim toho noveho zamestnani. Ja jsem krom tech kroku, co jste radil jeste zmenil v BIOSu nastaveni primary video adapter z PCI-E na PCI. No a dnes jsem to celkem v poho zapl a fungovalo no asi jsem to tim prepl na interni grafiku nevim. Ta normalni se ve spravci nacist nechce, nevyskakuje ani hlaska nalezen novy hardware. V tomto rezimu jsem mel nastavene nejake hrozne rozliseni a sel max nejaky prumer 1024 na neco . Kdyz jsem prepl na nejvyssi rozliseni 1600x1200 hodil monitor hlasku nejak Out of range 75,9kHz 60 Hz a nic no. Tak jsem zasel do servisu a pozadal o tu kontrolu te grafarny, prozatim jen to vychazi na 500,- Kc... Takze pokud by bylo vice zavad a ta grafika by take musela byt nova ?+ treba prave daldi jiny komponent ak to kaslu a vemu si ho dom. Pak pockam nez budou money a zainvestuji do niveho vzhledem k jeho stari se mi prilis oprav za takovou cenu nevyplati ani delat s tim prqve ze se investuje ib fo nahradnich dilu.

Pak dam vedet az mi neco k tomu reknou, jak to dopadlo .

MiliNess
člen BSOD týmu
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod MiliNess » 16 led 2014 19:25

Já osobně myslím, že to bude především tím grafickým adaptérem. Uvidíme, co na to servis.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”