Ahoj,
potřebuju nějaký program zdarma, který umožnuje převod PVR formátu do AVI/MP4.
Jedná se o to, že mám novou televizi, která umožňuje nahrávání na flashku. Takže jsem chtěl přehrát stará rodinná videa, která jsou na VHS kazetách, do počítače. Takže jsem zkusil nahrát kousek normálního vysílání (na zkoušku) a v televizi se to přehraje v poho, ale je to nějaký divný formát (*.pvr a jsou k tomu i další soubory) a žádný přehrávač mi to nepřehraje (navíc do zabírá docela dost místa). Takže nejlepší by bylo to převést do avi/mp4.
Hledal jsem na internetu, ale našel jsem jenom nějaké placené programy a ani ty (jejich free verze) to nebyly schopny převést (prý poškozený soubor, ale v TV to hraje).
Díky
PVR do AVI/MP4 Vyřešeno
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: PVR do AVI/MP4
V TV to hraje, protoze nahrava nejspis sifrovane.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Zkus si vybrat, ale netuším co z toho funguje: http://en.softonic.com/s/pvr-converter
Jeden placený, je tam nějaká zkušební verze: http://www.doremisoft.net/guides/conver ... o-avi.html
Jeden placený, je tam nějaká zkušební verze: http://www.doremisoft.net/guides/conver ... o-avi.html
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
-
- Pohlaví:
Nějak mi uniká jak s tím souvisí videa na VHS?
To ta videa pouštíš na TV, nahráváš a pak chceš přehrát? To je nesmysl.
To ta videa pouštíš na TV, nahráváš a pak chceš přehrát? To je nesmysl.
Tomu nesmyslu se rika digitalizace nahravek. Proste VHS -> DVD.
Pokud je to PVR sifrovane, tak s tim nic neudelas. Jedina moznost je skusit vsechny aplikace co by to mohli umet precist - ten soubor nejspis precist pujde, ale uvidis v jakem stavu je videostopa a audiostopa - pokud encrypted, tak smula.
Nejlepsi format, do kterho lze prevest VHS kazety je MPEG-2 (prokladany) a k tomu je nejlepsi zarizeni stolni DVD rekorder.
Pokud je to PVR sifrovane, tak s tim nic neudelas. Jedina moznost je skusit vsechny aplikace co by to mohli umet precist - ten soubor nejspis precist pujde, ale uvidis v jakem stavu je videostopa a audiostopa - pokud encrypted, tak smula.
Nejlepsi format, do kterho lze prevest VHS kazety je MPEG-2 (prokladany) a k tomu je nejlepsi zarizeni stolni DVD rekorder.
-
- Pohlaví:
Tomu nesmyslu se rika digitalizace nahravek. Proste VHS -> DVD
To já pochopitelně vím, ale pak nevím proč se tam dostala ta přípona .pvr.
K tomu abych digitalizoval nahrávku nepotřebuje TV s nahráváním na USB.
A já to zatím chápu tak, že tazatel to z nějakého přehrávače pouští na TV a nahrává přes USB.
Ta pripona PVR se tam dostala tak, ze to nahrala televize.
VHS videoreorder --> TV ---> pripojeny USB disk.
VHS videoreorder --> TV ---> pripojeny USB disk.
-
- Pohlaví:
To jsem ovšem psal -
Což je ovšem na digitalizaci velmi nevhodný postup, kde mezičlánek TV dělá jenom paseku!
A já to zatím chápu tak, že tazatel to z nějakého přehrávače pouští na TV a nahrává přes USB.
Což je ovšem na digitalizaci velmi nevhodný postup, kde mezičlánek TV dělá jenom paseku!
Naposledy upravil(a) guest dne 14 led 2014 18:49, celkem upraveno 1 x.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
A co se pochlapit a sdělit jaká je to tv?Na forech k danému přístroji občas najdeš nějakou utilitku na převod.
Nevhodny postup, nicmene vzhledem k neexistenci jineho zarizeni jediny mozny.
Troufam si tvrdit ze fakt ze TV sifruje nahravky prekvapi vetsinu majitelu.
Troufam si tvrdit ze fakt ze TV sifruje nahravky prekvapi vetsinu majitelu.
Na PC to chce prehrat, coz pomerne logicky nejde.
Nahrava TV na USB zarizeni (flashku).
Nahrava TV na USB zarizeni (flashku).