PVR do AVI/MP4 Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: PVR do AVI/MP4

Příspěvekod guest » 14 led 2014 18:55

Kristovi voči, ale to já píšu snad potřetí. Kde je napsaný že to musí nahrávat přes TV. Nějakej videograbber za 4 stovky to udělá bez problémů a přehraje to všude.

Reklama
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod petr22 » 14 led 2014 19:00

Protoze ji MA. Tak to zkousi, co je na tom divneho.

Jestli se chces patlat s nejakym cinskym videograbberem za 400 Kc u ktereho se rozchazi zvuk s obrazem a ktery po 10 minutach vytuhne, tak hodne stesti.

Co se tyce kvality je nejlepsi stolni DVD rekorder. Zadny laciny grabber se mu ani zdaleka neblizi.

guest

Příspěvekod guest » 14 led 2014 19:03

Co se tyce kvality je nejlepsi stolni DVD rekorder. Zadny laciny grabber se mu ani zdaleka neblizi.

Ten ale asi nemá.

Protože ji má? to je mi argument.

Prostě ten jeho postup ne digitalizaci nefunguje a nikdy správně fungovat nebude. Tím se loučím.

Mne by vůbec nenapadlo tahat video z VHS pře TV na flešku, ale chápu že to napadlo tazatele. Takže přehrávač a PC, nebo videograbber. Ona ta kvalita zase není tak zlá.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 14 led 2014 19:07

To je logika - co pouzijes ty - to co mas, nebo to co nemas? Samozrejmne to, co mas. Ze je nahravka sifrovana preci zjistil az ted, navic neni jiste ze sifrovana bude i nahravka z externiho vstupu. Na jeho postupu neni principialne ani nic divneho, ani spatneho.

DVD rekorder sice asi nema, ale stoji uplne stejne jako nejaky grabber, a proti nemu poskytuje vyrazne lepsi kvalitu a hlavne 100% spolehlivost. Narozdil od grabberu se nesekne na prvnim dropoutu. Kvalita vystupu z grabberu (kde musis delat dvakrat rekompresi!) ve srovnani s DVD rekorderem je primo priserna, dokonc se muze stat ze to DVD vypada na pohled lepe enz puvodni VHS kazeta.

Tenhle postup samozrejmne funguje, ale nahravka nesmi byt sifrovana.

omilis
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod omilis » 14 led 2014 19:13

richchie píše:A co se pochlapit a sdělit jaká je to tv?Na forech k danému přístroji občas najdeš nějakou utilitku na převod.

Jedná se o televizi Thomson 32hu3253c.

Jedná se o to, že žádný DVD rekordér ani nic jiného nemám (mám přehrávač VHS, televizi, flashku a počítač).

Zkoušel jsem různé programy, ale asi to fakt bude šifrované. Zítra zkusím udělat nahrávku přímo z videa (teď jsem zkoušel jenom televizní vysílání). Možná, že to nebude šifrované.

guest

Příspěvekod guest » 14 led 2014 19:14

Tenhle postup samozrejmne funguje, ale nahravka nesmi byt sifrovana.
Ano ;)

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 14 led 2014 19:17

Skus MediaInfo, jestli o tom PVR souboru neco rekne.

http://sourceforge.net/projects/mediainfo/

Muj odhad je ze je to nejaka forma MPEG Transport Stream.

Ta televize ma nejspis firmware zalozeny na linuxu, nemaji duvod to zbytecne delat slozitejsi nez to je.

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 14 led 2014 19:27

Koukal jsi do manuálu?http://www.thomsontv.eu/support/downloads?serie=0&product=233

Dej sem obrázek jak to vypadá v pc co to je za soubory.To,že je jich víc bude tím,fleška má být FAT32 a nahrávka bude dělená na určité velikosti.

Babis
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Babis » 14 led 2014 19:37

omilis
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod omilis » 15 led 2014 11:19

Tak jsem zjistil, že ta telezive neumí nahrávat z externího zdroje (jenom z vysílání) :-( . Asi jsem to měl zkusit dřív, ale nenapadlo mě, že by to nefungovalo.

Ale stejně je to podle MediaInfo šifrované.

Takže asi nic, ale díky za rady.

guest

Příspěvekod guest » 15 led 2014 11:36

Pokud máš těch kazet víc, pak bys mohl na uložení použít TV kartu nebo http://www.alza.cz/premiumcord-usb-2-0- ... 250881.htm

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 15 led 2014 11:51

To je prave to, co nefunguje - rozchazi se zvuk s obrazem a pri dropoutech se rovnou nahravani zastavuje. Nefunguje to ani s profi SVHS videem.

Zpět na “Vše ostatní (sw)”