Dobry den,
predem se omlouvam, jestli jsem zvolil spatne forum.
Ted k memu dotazu. Pro lepsi nazornost budu pouzivat PC1 a PC2, jsou spojene pres sit a na obou bezi Win7.
Pracuji na PC1 a potrebuju spustit program nainstalovany na PC2, tento program nema podporu pro beh v siti. Ovsem potrebuji aby se program spustil na PC2, resp pro vsechna data a do registru si sahal na PC2, ale zobrazil se na PC1. Zde prichazi mensi komplikace, pri takto spustenem programu, ale zaroven potrebuji aby na PC2 bylo mozno dale pracovat bez omezeni (z HW hlediska by to problem nebyl). Zatim me napadlo jen VNC a remote desktop, ale obe moznosti znemozni praci na PC2, ale je mozne, ze jdou nejak nastavit aby splnilil tyto podminky. Predem dekuji za vsechny napady.
Jak spustit program z jineho pocitace?
-
- Pohlaví:
Re: Jak spustit program z jineho pocitace?
Vítej na PC-HELP!
Mohlo by stačit spustit exáč na PC1. Jeho pracovní adresář bys nasdílel jako disk. Jinak pokud by ti stačilo jen spuštění (bez možnosti interakce) lze použít psexec.
Mohlo by stačit spustit exáč na PC1. Jeho pracovní adresář bys nasdílel jako disk. Jinak pokud by ti stačilo jen spuštění (bez možnosti interakce) lze použít psexec.
Re: Jak spustit program z jineho pocitace?
To jsem uz zkousel, bohuzel kdyz ho nasdilim jako disk, tak mu musim i nastavit nove umisteni souboru a tim padem, kdyz se program pak pusti na PC2, tak nefunguje a musi se to cele rekonfigurovat, psexec bohuzel neresi to co potrebuju.bych potreboval neco jako VNC jen na jednu aplikaci, s tim, ze to jeste pobezi v pozadi.
Jak jsem psal, program je nainstalovany se vsim vsudy na PC2 a ja ho potrebuju spustit tak, aby vsechny procesy bezely na PC2, ale graficke rozhrani a moznost prace s programem byla na PC1. Protoze program nema podporu site, tak spousteni pres sit neresi a bere to, ze bezi na PC1, ktery ho spustil, takze aplikuje stejne cesty k datum i registrum, jenze ty adresare existuji jen na PC2, takze automaticky vyhodi, ze nema data apod.
Jak jsem psal, program je nainstalovany se vsim vsudy na PC2 a ja ho potrebuju spustit tak, aby vsechny procesy bezely na PC2, ale graficke rozhrani a moznost prace s programem byla na PC1. Protoze program nema podporu site, tak spousteni pres sit neresi a bere to, ze bezi na PC1, ktery ho spustil, takze aplikuje stejne cesty k datum i registrum, jenze ty adresare existuji jen na PC2, takze automaticky vyhodi, ze nema data apod.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 4208
-
od Grander
Zobrazit poslední příspěvek
20 lis 2024 15:04