Ahoj,
trochu jsem si hrál s Dokumenty a SkyDrivem, načež se mi nedopatřením smazala celá složka "Dokumenty" v umístění: C:\Users\Marek (tam, kde jen např, Hudba, a ostatní složky v knihovnách). Problém je, že nějaké aplikace tuto složku potřebují, neboť si tam ukládají svoje soubory, které pak využívají.
Někde jsem naštěstí vyhrabal ani ne tak starý obsah Dokumentů, problém je, že do složky C:\Users\Marek již tuto složku nelze vložit. Při vkládání mi to hází níže uvedenou chybu.
Není nějaká možnost, jak ji tam zkopírovat? Potřebuji to docela u dost aplikací... S bodem obnovení nemám vůbec žádnou zkušenost, a tak jsem nechtěl nic ukvapit, navíc mi tam píše, že dokumenty neobnovuje nebo co.....
Díky za pomoc
Obnovení složky Dokumenty
Re: Obnovení složky Dokumenty
Jednak by se hodilo vědět, co máš za systém a jednak: Zkus vytvořit v C:\Users\Marek novou složku Dokumenty (nevidím důvod, proč by to jít nemělo) a do ní pak překopírovat složky a soubory z Tvé záložní složky DOKUMENTY.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
No takhle, ona tam je, protože když jsem ji chtěl vytvořit jakoby novou, tak se chtěla sloučit se starou. Tak jsem nechal zobrazit všechny skryté soubory a soubory operačního systému. Složku "Dokumenty" jsem tam opravdu našel, ale nedostanu se do ní, přestože mám nejvyšší práva (administrátorská).
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Dokumenty je spravne jen propojeni (junction) na Documents.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Zkusím lehce doplnit: Zkus teda najít složku Documents, kde by snad mělo být vše, co hledáš.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Dokuments v PC nebude, ale je třeba obnovit synchronizaci.
já opravdu nevím co dělat. Složku "Documents" jsem našel, je v tomto umístění: C:\Users\Default\Documents. Nic v ní není. To stačí do ní teda překopírovat zálohované dokumenty? Jak synchronizovat?
-
- Pohlaví:
Podle mne je obsah složky na SkyDrive. Pokud si přihlášen, máš nastavenou synchronizaci, mělo by si to natáhnout ze SkyDrive.
To že si nějakou složku vytvoříš neznamená že si vytvoříš její minuly obsah.
To že si nějakou složku vytvoříš neznamená že si vytvoříš její minuly obsah.
Zlaté WinXP, tam tyhle problémy nebyly (a nejsou!). Zkus ty záložní soubory překopírovat do té složky Documents, ale myslím, že to po Tobě bude chtít zase nějaká nesmyslná administrátorská práva a možná, že se Ti to zase nepovede. Pak už nevím, jak Ti poradit, bude to muset zkusit někdo, kdo má s Win7 víc zkušeností 
A je možné, jak říká Blue Spirit, žes ty Dokumenty nedopatřením "vrazil" do Sky drive. Zkus ji prolézt

A je možné, jak říká Blue Spirit, žes ty Dokumenty nedopatřením "vrazil" do Sky drive. Zkus ji prolézt

-
- Pohlaví:
To nesouvisí s XP, to jsou virtuální disky jako SkyDrive a tam se něco občas pomotá. Stačí malinko smáznout v PC a je to relativně vše v čudu.
No do Skydrivu jsem to skutečně nedopatřením vhodil. Poté jsem zazmatkoval, skydrive jsem z dokumentů vyhodil v domnění, že jsem to ho tam nevědomě dal. Poté jsem ze SkyDrivu vyhodil obsah dokumentů (opravdu jsem to tam měl, a právě ty pořád mám ve složce Dokumenty na ploše :) ).
Mám tam ten SkyDrive tedy znovu dát, žejo? Ale holt prostě nevytvořím v adresáři tu stejnou složku Dokumenty (s takovou tou "grafičtější" složkou, jako např složka hudby s notou).
Mám tam ten SkyDrive tedy znovu dát, žejo? Ale holt prostě nevytvořím v adresáři tu stejnou složku Dokumenty (s takovou tou "grafičtější" složkou, jako např složka hudby s notou).
-
- Pohlaví:
Pokud si dokumenty na SD opravdu odstranil, pak přece znovu vytvořit nejdou? Kde by se vzaly?
Nicméně je to jenom kopie toho co máš, nebo si měl v PC. Pak hledat a hledat!
Nicméně je to jenom kopie toho co máš, nebo si měl v PC. Pak hledat a hledat!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 4258
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 09:26
-
- 1
- 4294
-
od pcmaker
07 bře 2025 18:01
-
-
Neustále mi mizí body obnovení ve Win 10 - co s tím? Příloha(y)
od Minapark » 25 srp 2024 19:26 » v Windows 11, 10, 8... - 38
- 15893
-
od Minapark
16 zář 2024 10:58
-
-
- 2
- 3699
-
od petr22