Zdarec. Zajímá se někdo o zbraně nebo nevíte, kde bych mohl najít podrobný popist cz 75 sp-01 shadow 9x19, tj. veškré díly a jejich rozměry? Chtěl bych jí udělat v solidworksu :)
Edit: tak rozkres jsem našel, ale rozměry ne ..
Kde najít popis zbraně CZ 75 SP-01
Kde najít popis zbraně CZ 75 SP-01
Naposledy upravil(a) Marfy dne 16 led 2014 21:35, celkem upraveno 3 x.
Důvod: Upraven nadpis
Důvod: Upraven nadpis

-
- Pohlaví:
Re: cz 75 sp-01 shadow 9x19
Máš celkem zajímavý nadpis který nikomu nic neřekne. Výrobce si zkusil?
Nikomu nic neřekne, ale všeci ho ze zvědavosti otevřou :)
Ano.. Mají tam uvedeny celkové rozměry a hmotnost, ale součástky nikde ..
Ano.. Mají tam uvedeny celkové rozměry a hmotnost, ale součástky nikde ..

-
- Pohlaví:
Já to náhodou neotevřel ze zvědavosti, ale něco mi to říkalo. Pokud to někdo otevře ze zvědavosti, nebude to jistě ten, kdo dokumentaci má.
Osobně bych zkusil přímo výrobce a potom tajné služby, jednokterých států, protože tito jistě dokumentaci mají.
Začal bych izraelskou službou MOSAD, která prý je nejlepší.
Osobně bych zkusil přímo výrobce a potom tajné služby, jednokterých států, protože tito jistě dokumentaci mají.
Začal bych izraelskou službou MOSAD, která prý je nejlepší.
-
- Pohlaví:
Ježíši to ani nepiš nebo u nás ráno budou zvonit. Tak jim pošli třeba SMS. Do Izraele to bude tak za bůra.
Sakra, zrovna včera jsem si dělal pořádek v mobilu a smazal jsem si jejich číslo ..

- Tazator
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
No nevím jestli to seženeš - dá se podle toho vyrobit kompletní zbraň :) Neškádlil bych kluky od Policie - mají všude čmuchálky 

Intel Core i5-2500K; Arctic Freezer 13; GA-P67A-UD3-B3; MSI N570GTX Twin Frozr II/OC; Kingston HyperX Blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz; Windows 7
-
- Pohlaví:
To není velkej problém, najít se dá všechno. Jenom bych moc nedoporučoval podobná čísla hledat.
Druhá strana vidí že ji hledáš a celkem oprávněně se ptá proč ji hledáš.
Druhá strana vidí že ji hledáš a celkem oprávněně se ptá proč ji hledáš.
Tazator píše:No nevím jestli to seženeš - dá se podle toho vyrobit kompletní zbraň :) Neškádlil bych kluky od Policie - mají všude čmuchálky
Proč jsem si to zvolil jako projekt, sakra??

Blue Spirit píše:Druhá strana vidí že ji hledáš a celkem oprávněně se ptá proč ji hledáš.
To jako vážně?

Přesné rozměry sotva najdeš jinde než na výrobních výkresech přímo ve fabrice, takové údaje si každý výrobce tají. Ale kdybys měl v jedné ruce originál a ve druhé šupleru...
Jinak budeš muset vystačit s tímhle: https://sites.google.com/site/cz75sp01sh/the-team
Jinak budeš muset vystačit s tímhle: https://sites.google.com/site/cz75sp01sh/the-team
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Kde najít popis zbraně CZ 75 SP-01
Pochybuji, že se ti to podaří najít. Tohle jsou tajné informace (know-how). Leda mít v Brodu nějakého známého, co by ti je sehnal, ale pokud by sis ji chtěl vysoustružit a složit, tak tě asi zklamu, protože potřebné materiály neseženeš bez zbrojní licence...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”