Ne.. mám Internet 20MB/S, když jsem volal do O2 tak mi řekli, že bych měl mít 16MB/S.. Když jsem u modemu tak těch 15,6MB/S mám ale jak jsem od něj tak 8metrů tak klesne..
Když jsem to včera spustil, říkám paráda skoro 16MB/S a dnes mi to dá tak max 11MB/S Jinak když jsem měl připojený jeden modem.. Tak jsem měl i od modemu 14MB/S.
Takže nejspíš mi ten modem pomůže.
ADSL+VDSL (Modemy) Půjde to dohromady ? ;) Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: ADSL+VDSL (Modemy) Půjde to dohromady ? ;)
A ty modemy máš jak rozmístěny? A kromě toho to budeš mít špatně. Navíc je úplně jedno (v podstatě) jestli WiFi signál vysílá modem, nebo AP.
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Jsou rozmístěny vedle sebe
Ale teď stahuji na Steamu Saints Row IV a mám 7MB/S normálně jsem měl 2MB/S + dnes jsem se dostal i přes 9MB/S
Nevím čím to je, ale líbí se mi to.
Může to být také tím, že máme připojených tak 4 počítače, tablety a mobily , jelikož to máme propojené s rodinou. co bydlí v baráku vedle nás.

Ale teď stahuji na Steamu Saints Row IV a mám 7MB/S normálně jsem měl 2MB/S + dnes jsem se dostal i přes 9MB/S

Může to být také tím, že máme připojených tak 4 počítače, tablety a mobily , jelikož to máme propojené s rodinou. co bydlí v baráku vedle nás.
-
- Pohlaví:
Vedle sebe akorát tak zahlušíš pásma. Kabel musíš natáhnout tam, kde máš slabý nebo žádný signál a tam připojit modem.
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Aha..
Tak to se omlouvám špatně jsem to pochopil jdu to provést.

-
- Pohlaví:
V poho. Je třeba si uvědomit, že zvýšení vysílacího výkonu nepomůže. Komunikace je obosměrná, takže i kdybys měl obrovský výkon na routeru, tak jeho signál sice zachytíš třeba 100m od něj, ale signál z ntb už se tam nedostane.
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: ADSL+VDSL (Modemy) Půjde to dohromady ? ;) Vyřešeno
Ok. Dnes jsem měl takový test. A Internet nepadá ani necítím snížení výkonu.
A drží to u těch 13-15MB/S Což je výborný.
Díky za pomoc a hlavně za trpělivost
A drží to u těch 13-15MB/S Což je výborný.
Díky za pomoc a hlavně za trpělivost