Zdravím,
chtěl bych se zaptat jaká je taková optimální teplota u NTB ?
Pociťuji totiž velké poklesy FPS při hraní např. Counter Striku GO prostě u každé hry. Chvíli mám FPS kolem 90 potom během 3-5 min to klesne pod 30. Teploty při hraní mám i nad 85°C, když tohle píšu mám 76-78°C. Je to na reklamaci?
Obrázek z Core Temp při psaní:
http://gyazo.com/22d9bad56c199e63f7ee3c01e...
Mám Acer Aspire V3-571G konkrétně s
i5-3210M 2.5GHz
NVIDIA GeForce GT 640M
8GB RAM
1 tera hdd
Přehřívání NTB Aspire V3-571G
- pulsik
- člen BSOD týmu
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Přehřívání NTB Aspire V3-571G
Teplota 78C bez zátěže a teplota 85C při zátěži je strašně moc. Notebook zkus vyčistit od prachu. Můžeš použít stlačený vzduch. // Obrázky sem dávej jako přílohu.
Dobře, ihned to jdu vyzkoušet. Postačí normální pumpa na kola? a vyčistit to mám přes kryty nebo něco vytáhnout. V čištění NTB se moc dobře nevyznám.
- pulsik
- člen BSOD týmu
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nevím jak je to u Aceru se zárukou, když otevřeš spodní kryt. Podívej se do příruček, co tam vše píšou. Nicméně, pokud neporušíš plombu (přelepený papír přes šroub), tak by to mělo být v pohodě. Do google si zadej - jak vyčistit notebook
. Pokud se na to necítíš a bojíš se, že bys něco poškodil, tak to pošli na reklamaci.

No zespodu žádné nálepky přes šroubky nejsou ovšem pokusím se to vyčistit pouze přes kryt. Přece-jen nevím jak to s tou zárukou je a manuál ani nevím kde přesně je. Každopádně díky, zkusím to vyčistit a jestli to nepomůže, tak pápá na reklamaci :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Led 2014 15:57) ---
Dobrá dokonce dokážu přesáhnout 95°C a měl jsem i 100.. Takže jediná možná věc je reklamace. Tak díky za rady :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Led 2014 15:57) ---
Dobrá dokonce dokážu přesáhnout 95°C a měl jsem i 100.. Takže jediná možná věc je reklamace. Tak díky za rady :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 1840
-
od helpmeboys
Zobrazit poslední příspěvek
07 dub 2025 12:07