Zdravím,
chci si pořídit mobilní internet k notebooku, ale nevím jestli mi to bude dostatečně stačit na CSko.Mám mít 10 GB na měsíc, nevíte někdo kolik si CS:GO žádá tak na 1 kompetitivní hru ?
CS:GO
Re: CS:GO
No tak třeba kamarád má mobilní internet a hraje Dotu 2 která mu průměrně bere tak 50 MB tak doufám, že GO taky tak nějak bude brat.
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
To záleží. Asi úplně nejlepší by bylo stáhnout si nějakej traffic monitor.
Jinak podle různejch fór si samotný online hraní vezme kolem 2 - 3 MB. Když nepočítáš různý komunitní balíčky a updaty, myslim, že samotný hraní ti to FUP nijak atakovat nebude.
Jinak podle různejch fór si samotný online hraní vezme kolem 2 - 3 MB. Když nepočítáš různý komunitní balíčky a updaty, myslim, že samotný hraní ti to FUP nijak atakovat nebude.
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |
__It's time to #switch!__ |
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Mobilní internet si myslím nebude stačit. Ač je to rychlostně ok, tak ty pingy nejsou bůh ví co a na CS potřebuješ docela slušný ping. Zkus si proměřit ping na http://www.pingtest.net
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
No myslím si, že s pingama problém nebude doma mám 8mb/s a jede to v pohodě.Mobilní internet bude 100mb/s, ale jde mi o to aby sem nezahrál 2 hry a stáhlo mi to az tu dobu 2 GB dat.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
100 mega mobilní net? To nemá ani LTE takovou rychlost...
Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
No nevím, ale píší to tu https://www.t-mobile.cz/web/cz/osobni/i ... t-notebook
Jeden kompetitiv sežere asi tak 150-2xx mb, záleží na délce, aspoň mi to ukazoval traffic monitor v té jejich blbé aplikaci. Upřímě jsem rád že už nemusím mít ten 3G T-mobile net s fupem 3GB, okrádačka, 500,- za 3GB