Ukradené itemy na Steamu, budou mi vráceny?
Ukradené itemy na Steamu, budou mi vráceny?
Ahoj, nějakej rus mi ukrad pár itemů z CS:GO(jeden z nich byl nůž, cena 50 euro), reportnul jsem ho a napsal na support, kde jsem situaci důkladně popsal.. Průměrná doba odpovědi jsou 2-4 dny, takže se chci už teď zeptat, jestli mi bude vrácen alespoň ten nůž.. Snad tady je někdo, kdo už se s tím setkal a ví, jak to bude dál.. Díky :)
- honza1701
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Ukradené itemy na Steamu, budou mi vráceny?
nemáš nikomu psát heslo k účtu, tohle se řeší na každé hře někdo někomu dá heslo a pak se diví
CPU : AMD Ryzen 5 1600 3,2GHz
RAM : Crucial Ballistix Sport LT 16GB (2x8GB) DDR4 2400
MB : MSI B350 GAMING PRO CARBON - AMD B350
GPU : ASUS GeForce ROG-STRIX-GTX1070TI-A8G-GAMING, 8GB GDDR5
ZDROJ : Seasonic Focus Plus, 550W
Monitor : SAMSUNG C24FG73 1920x1080 144Hz
RAM : Crucial Ballistix Sport LT 16GB (2x8GB) DDR4 2400
MB : MSI B350 GAMING PRO CARBON - AMD B350
GPU : ASUS GeForce ROG-STRIX-GTX1070TI-A8G-GAMING, 8GB GDDR5
ZDROJ : Seasonic Focus Plus, 550W
Monitor : SAMSUNG C24FG73 1920x1080 144Hz
Nikomu jsem heslo nedával.. Nevím, jak se tam dostal..
tak si to mas lepe zabezpecit, je to celkem vymyslene.
podle me ti to nikdo nevrati, protoze to ani nemas jak dokazat
podle me ti to nikdo nevrati, protoze to ani nemas jak dokazat
Souhlasim, paplat se s tebou nebudou, obvzlast kdyz nemas dukaz,to bys po nich mohl chtit treba modry z nebe.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
Poslal mi ze svojeho účtu tradeoffer a na mém ho pak přijmul.. Mám screenshot tohodle + i screenshot toho, že jsem si ten nůž kupoval.. To nestačí? :O Navíc by takovýhle věci mohli mít v nějaký databázi..
nevim, mozna to staci, dobre, zes jim napsal, uvidi se.
nicmene nechapu, jak se ti do toho uctu muze vubec nekdo dostat
nicmene nechapu, jak se ti do toho uctu muze vubec nekdo dostat
Těžko říct, každopádně - stalo se.. Změnil jsem heslo a budu si teda dávat větší pozor..
To ze mas screenshot rikas az ted?!, mozna to vyjde.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
Nikdy nepřijímej a neklikej na to, co nevíš k čemu slouží a co to může způsobit. Nějaký tradeoffer slyším poprvé a mě se to naštěstí nikdy nestalo, navíc ještě k tomu to byl Rus, potěš pánbůh. Ale přeju ti, ať se ti to nějakým způsobem vrátí, ať máš pokoj. Jenom taková rada pro příště...
Jo a Kámošovi jednou někdo ukradl skin na zbraň do CS:GO tak, že když zrovna obchodovali, tak on se nějak odpojil zrovna ve správném momentu a item byl fuč, takže na to taky bacha.

sojkin626 píše:To ze mas screenshot rikas az ted?!, mozna to vyjde.
Trochu jsem pozapomněl

Deny18 - Ten nůž jsem prodával a přidal si mě nějakej na první pohled normální člověk.. Něco mi nabízel a já psal, že chci peníze, ať si to koupí.. Odlognul se a já na chvíli nemohl na svůj účet..Když se mi podařilo přihlásit, bylo to pryč.. Tradeoffer je, že ti někdo nabídne trade a ty ho přijmeš/odmítneš.. Ten rusák si mě chtěl taky přidat, ale to jsem odmítl.. Za prvé nechápu, jak mi ten tradeoffer mohl poslat, když jsme nebyli přátelé a za druhé, jak se někdo může odněkud z Ruska najednou lognout na můj účet, když jsem online.. -.-
Screeny: http://i42.tinypic.com/21nk1vd.jpg , http://i42.tinypic.com/2vb7vv9.jpg
Naposledy upravil(a) DayDeeCZ dne 19 led 2014 18:34, celkem upraveno 1 x.
Asi to byl Hacker, a tím, že si mu odmít přítelství se rozzuřil a poslal ti ten tradeoffer.
Ne, teď vážně. Nechápu, jak se taková věc může stát. Jinak podívej se do NASTAVENÍ - ÚČET a STAV ZABEZPEČENÍ. Máš tam takovy zelený štít, u kterého je napsáno: Chráněno funkcí Steam Guard?