Problem s obnovenim systemu (vyřešeno) Vyřešeno
Problem s obnovenim systemu (vyřešeno) Vyřešeno
Nemuzu zapnout polozku obnoveni systemu.Pokazde me to pise,nastroj pro obnoveni systemu zjistil chybu pri pokusu o zapnuti nebo vypnuti jedne ci vice jednotek.Restartujte pocitac.Dam restartovat pocitac,a porad stejna chyba,muze me nekdo poradit co s tim?
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Máš dobře zapojené všechny lokální namapované jednotky?(tj.dostaneš se na všechny své disky?)
Zkus provést kontrolu disku.
Podívej se, jestli běží služba Obnovení systému.(Start-Spustit-Services.msc a tam najdi službu Obnovení systému a podívej se, jestli je povolená a zda běží)
Zkus provést kontrolu disku.
Podívej se, jestli běží služba Obnovení systému.(Start-Spustit-Services.msc a tam najdi službu Obnovení systému a podívej se, jestli je povolená a zda běží)
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Takže možná se dostáváme k jádru problému.
Zkus si otevřít: Start-Spustit-cmd a napiš:
Systém provede kontrolu systémových souborů a měl by ty špatné opravit.(Systém po tobě bude pravděpodobně chtít intalační CD)

Zkus si otevřít: Start-Spustit-cmd a napiš:
Kód: Vybrat vše
SFC/SCANNOW
Systém provede kontrolu systémových souborů a měl by ty špatné opravit.(Systém po tobě bude pravděpodobně chtít intalační CD)
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
Tak jsem to udelal jak jsi napsal,ale problem je porad stejny.Kdyz to dojelo do konce,tak to ani nenapsalo jestli tam byl nejaky problem.Jeste jedna vec,mam xp home,ale kdyz jsem spustil tu sluzbu,tak to po me chtelo cd xp profesional,ale vzalo to normalne i to me xp.Tak nevim co s tim jeste udelat?
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Omlouvám se, ale nějak nerozumím tvé poslední odpovědi.-Tobě se tu službu povedlo spustit?
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Můžeš zkusit jestli ti nepomůže tento nástroj: Dial-a-fix (Reinstall System Restore)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2419
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
15 srp 2024 21:37
-
-
Tuto aplikaci zablokoval správce systému Příloha(y)
od Minapark » 21 bře 2025 07:38 » v Windows 11, 10, 8... - 10
- 7203
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
05 dub 2025 11:04
-
-
-
Obnova fotek z SD karty, která není vidět v souborovém systému
od simio.simsoft » 01 lis 2024 20:00 » v Problémy s hardwarem - 8
- 3173