Zkontrolování logu prosííím + porada k tomuto tématu?!?!?!

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

kubak
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Zkontrolování logu prosííím + porada k tomuto tématu?!?!?!

Příspěvekod kubak » 16 zář 2007 09:52

Ahoj, najde se tady nějaká dobrá duše, která by mi zkontrolovala log???
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2
Scan saved at 0:21:37, on 25.8.2003
Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)
Boot mode: Normal

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\system32\CTHELPER.EXE
C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\wscntfy.exe
C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE
C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE
C:\Documents and Settings\x\Plocha\HiJackThis.exe

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar = http://google.icq.com/search/search_frame.php
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.seznam.cz/
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant =
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Odkazy
O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 5.0\Reader\ActiveX\AcroIEHelper.ocx
O2 - BHO: Google Toolbar Helper - {AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7} - c:\program files\google\googletoolbar1.dll
O3 - Toolbar: &Google - {2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F} - c:\program files\google\googletoolbar1.dll
O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup
O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install
O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit
O4 - HKLM\..\Run: [CTHelper] CTHELPER.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [UpdReg] C:\WINDOWS\UpdReg.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [Jet Detection] "C:\Program Files\Creative\SBLive\PROGRAM\ADGJDet.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [NeroFilterCheck] C:\WINDOWS\system32\NeroCheck.exe
O4 - HKLM\..\Run: [DAEMON Tools] "C:\Program Files\DAEMON Tools\daemon.exe" -lang 1033
O4 - HKLM\..\Run: [ashMaiSv] C:\PROGRA~1\Avast\Avast4\ashmaisv.exe
O4 - HKLM\..\Run: [iTunesHelper] "C:\Program Files\iTunes\iTunesHelper.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Program Files\QuickTime\qttask.exe" -atboottime
O4 - HKCU\..\Run: [MSMSGS] "C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe" /background
O4 - HKCU\..\Run: [FreeCall] "C:\Program Files\FreeCall.com\FreeCall\FreeCall.exe" -nosplash -minimized
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'LOCAL SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'NETWORK SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user')
O4 - Global Startup: InterVideo WinCinema Manager.lnk = C:\Program Files\InterVideo\Common\Bin\WinCinemaMgr.exe
O4 - Global Startup: Microsoft Office.lnk = C:\Program Files\Microsoft Office\Office10\OSA.EXE
O8 - Extra context menu item: &ICQ Toolbar Search - res://C:\Program Files\ICQToolbar\toolbaru.dll/SEARCH.HTML
O8 - Extra context menu item: E&xportovat do aplikace Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office10\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: ICQ Pro - {6224f700-cba3-4071-b251-47cb894244cd} - C:\PROGRA~1\ICQ\ICQ.exe (file missing)
O9 - Extra 'Tools' menuitem: ICQ - {6224f700-cba3-4071-b251-47cb894244cd} - C:\PROGRA~1\ICQ\ICQ.exe (file missing)
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O12 - Plugin for .spop: C:\Program Files\Internet Explorer\Plugins\NPDocBox.dll
O16 - DPF: {67DABFBF-D0AB-41FA-9C46-CC0F21721616} (DivXBrowserPlugin Object) - http://download.divx.com/webplayer/stag ... Plugin.cab
O23 - Service: Google Updater Service (gusvc) - Google - C:\Program Files\Google\Common\Google Updater\GoogleUpdaterService.exe
O23 - Service: iPod Service - Apple Inc. - C:\Program Files\iPod\bin\iPodService.exe
O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
O23 - Service: Remote Packet Capture Protocol v.0 (experimental) (rpcapd) - CACE Technologies - C:\Program Files\WinPcap\rpcapd.exe
O23 - Service: SF FrontLine Drivers Auto Removal (v1) (sfrem01) - Protection Technology (StarForce) - C:\WINDOWS\system32\sfrem01.exe
O24 - Desktop Component 0: (no name) - file:///C:/DOCUME~1/x/LOCALS~1/Temp/msohtml1/01/clip_image002.jpg

--
End of file - 4709 bytes

a ještě jeden problém, prosím, napadlo mě že ho vyřeším tím, že mi nějaká dobrá duše zkontrolu je log, jestli tam neni něco špatnýho... :wink: takže k problému...Když normálně spustim komp tak v pohodě, ale jak tam nabýhá ta "černá obrazovka s písmeny a čísly" (omlouvám se ale nevim jak to jinak nazvat... :oops: ) ale najednou se mi to zastaví a zobrazí se mi něco jako: "CMOS Battery Low"
"CMOS Memory Size Wrong"
(Bez těch uvozovek) a potom se mi tam taky vždy zobrazí, ať zmáčknu F1. Když jí zmáčknu, jsem v systému, tam nic nepřenastavuju a jenom dám něco jako vše uložit a odejít...a hele... windows v pohodě naběhne.
Potom se mi tam taky zobrazí pod tim F1 ať zmáčknu F2 a když jí zmáčknu, tak to pokračuje dál, ale sekne se to, prostě se mi tam zobrazí černá obrazovka, jen vlevo nahoře je blikající _ tak to musim restartovat a zobrazí se mi jestli chci:

Spustit systém běžným způsobem
Spustit systém s poslední známou konfigurací(nebo nějak tak...)
Potom jestli chci spustit nouzový režim
a nakonec jestli chci spustit nuzový režim v DOSu...

Já vždy dám Spustit systém běžným způsobem, nebo systém s poslední známou konfigurací...

Najde se někdo tak chytrý aby mi pomohl?????

Reklama
mikel
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod mikel » 16 zář 2007 10:59

Log máš v pořádku. Fixni jenom v HJT tohle:
O4 - HKLM\..\Run: [UpdReg] C:\WINDOWS\UpdReg.EXE

a pak ten červený soubor najdi na disku a smaž. Není to nic škodlivého, jen pořád otravuje s registrací u Creative (zvukovka).

Tvůj problém spočívá ve vybité baterce na základní desce, takže se ti ve CMOSce neudrží data o tvém hardwaru a musíš to pokaždé uložit. Vyřešíš to prostou výměnou baterie - plochá kulatá baterie o průměru cca. 2,5 cm (větší verze baterie do hodinek).
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!

kubak
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod kubak » 16 zář 2007 14:01

moc děkujuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!! :smile: :smile: :smile: :smile: :smile:

mikel
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod mikel » 16 zář 2007 19:38

Nemáš za co. Rádi tě tady uvidíme zase.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!

Zpět na “Vše ostatní (hw)”