Modrá obrazovka
Modrá obrazovka
Ahoj, dnes byl můj NTB nějak zabržděnej, tak jsem ho restartoval. Vypínání trvalo hrozně dlouho a nakonec vyskočila modrá obrazovka s nějakou chybou (foto v příloze). NTB jsem tedy vypnul a zapnul a normálně naběhl. Vůbec mě nenapadá, kde by mohl být problém. Prosím o radu, díky.
Re: Modrá obrazovka
To bude asi přetížením pc 

- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Ahoj.
1. Obsah složky Windows/Minidump nahrej na http://www.leteckaposta.cz. Pokud je tam souborů více, tak je zararuj.
2. Exportni záznamy Prohlížeče událostí:
1. Obsah složky Windows/Minidump nahrej na http://www.leteckaposta.cz. Pokud je tam souborů více, tak je zararuj.
2. Exportni záznamy Prohlížeče událostí:
- a) Spusťte "Prohlížeč událostí" ("eventvwr" do vyhledávacího pole) -> "Protokoly systému Windows".
b) Označte pravým "Systém" -> "Uložit všechny události jako... system.evtx".
c) "system.evtx" nahrejte na http://leteckaposta.cz
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Tak se jedná o zablokovaný I/O paket správce napájení objektem Rt64win7.sys, což je síťový ovladač od Realteku. Podívej se do Správce zařízení, o jaký typ síťového adaptéru se jedná a updatni příslušné ovladače. Máš tam verzi z roku 2011, určitě se najde něco novějšího.
Hele, a jak jsi na tom s teplotami? Ochranný firmware omezil rychlost procesoru, takže je dost možný, že se přehřívá.
Stáhni si HWmonitor, něčím laptop přiveď do zátěže a dej sem screenshot z programu jako přílohu.
Jo a můžeš updatnout BIOS na verzi 320.
Hele, a jak jsi na tom s teplotami? Ochranný firmware omezil rychlost procesoru, takže je dost možný, že se přehřívá.
Stáhni si HWmonitor, něčím laptop přiveď do zátěže a dej sem screenshot z programu jako přílohu.
Jo a můžeš updatnout BIOS na verzi 320.
Tak, ovladač je aktuální.
A tohle je teplota po hraní Crysis (ta maximální je při hře). Při běžné práci (internet apod.) je teplota kolem 53.
Nemohla by to dělat baterka? Řekl bych, že je na čase ji vyměnit, vydrží tak s bídou hodinu, hru nespustím bez připojení nabíječky, protože se NTB potom hned vypíná jako vybitej a přitom baterie byla na 80%.
A tohle je teplota po hraní Crysis (ta maximální je při hře). Při běžné práci (internet apod.) je teplota kolem 53.
Nemohla by to dělat baterka? Řekl bych, že je na čase ji vyměnit, vydrží tak s bídou hodinu, hru nespustím bez připojení nabíječky, protože se NTB potom hned vypíná jako vybitej a přitom baterie byla na 80%.
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Stáhni odtud a zkus to.
Ty teploty by se daly snížit, co řikáš?
Pokud máš nastaven vysoký výkon režimu napájení, je dost možné, že to baterie nezvládne. Jeden z šesti článků může být v háji a potom to nedrží napětí.
Ty teploty by se daly snížit, co řikáš?
Pokud máš nastaven vysoký výkon režimu napájení, je dost možné, že to baterie nezvládne. Jeden z šesti článků může být v háji a potom to nedrží napětí.
Tak ovladač nainstalován. Co se týče těch teplot, tak otevřít a vyčistit ho nemůžu, protože je ještě v záruce. Mám i chladící podložku, ale to stejně nemá žádný extra velký efekt. Tyhle mobilní procesory mají kritickou teplotu kolem 100.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Přepnutí na D.O.C.P = modrá smrt Příloha(y)
od Pedrossos » 12 lis 2024 03:09 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2257
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
12 lis 2024 21:29
-
-
- 5
- 4367
-
od mmmartin