zdar chlapi,nevite o nejake stredni skole informatiky? jde mi hlavne o site. ale dalkove a hlavne jen odborne veci, nerad bych maturoval zase z Cestiny:-)
lokalita morava, ale je to celkem jedno, muze byt i slovensko:-)
stredni skola dalkove Vyřešeno
Re: stredni skola dalkove
Zdravím, doporučuji střední školu informačních technologií ve Frýdku-Místku (Infotech s.r.o). Škola je soukromá, školné je 1 200 ,- / měsíc. Co se sítí týče, škola nabízí dva obory, a to Počítačové systémy - správa sítí (studuji, nestěžuji si) a také pouze obor správa sítí. V ceně je také zahrnuta možnost udělat si po dobu studia certifikáty Cisco ITE (Hardware) a CCNA (síťařský). Taky si můžeš udělat ECDL a škola má nějakou domluvu s Microsoftem, takže veškerý software a OS (krom Office) si můžeš legálně a zdarma stáhnout. To vše máš na škole Zdarma. Abych ale nebyl jen u kladů, tak ti popravdě říkám, že je ta škola docela časově náročná. Stránky zde http://www.ssinfotech.cz
super, diky moc, jsem v ov, a to tomto sem VUBEC nevedel
to jednolete pomaturitni je 6k. prozkoumam. o penize tu ani moc nejde
to jednolete pomaturitni je 6k. prozkoumam. o penize tu ani moc nejde
dvorakj píše:zdar chlapi,nevite o nejake stredni skole informatiky? jde mi hlavne o site. ale dalkove a hlavne jen odborne veci, nerad bych maturoval zase z Cestiny:-)
lokalita morava, ale je to celkem jedno, muze byt i slovensko:-)
Jak to myslíš "nerad bych maturoval zase z Češtiny?". Já jsem myslel, že Čeština (Literatura) byla vždycky povinná.

Taky jsem z ovy, pokud máš nějaké dotazy, pisni SZ. Jinak maturovat z češtiny budeš stejně, je to povinné. Vybrat si můžeš jen mezi Matikou a Angličtinou, ale i ta možnost asi za pár let nebude. U toho pomaturitního nevím jak to je 

no, existuji skoly dalkove, kde delas jen odborne predmety a oni ti pak daji jen prilohu k maturite vcetne odborne zpusobilosti (stavarina, elektro,...). maturu uz samozrejme musis mit odjinud, ja ji mam a uz jsou ty papiry zlute:-), navic bych si rad zlepsil prumer:-))
Aha a to nějak vadí, že ty papíry jsou už žluté? A čím se to stalo, když už jsme u toho? :)
Hele tak to ti neřeknu jak to je. Každopádně si myslím, že teda z oborových předmětů bys maturitu složit musel.
to na 100%. vsak ja uz to nejak vymyslim, kazdopadne dik:-)
deny: no cim, maturoval jsem davno:-)). nicemu to neva. ale chcu se cosik naucit, ne jen sedet na zadku:-)
deny: no cim, maturoval jsem davno:-)). nicemu to neva. ale chcu se cosik naucit, ne jen sedet na zadku:-)
Tak proč nezkusíš třeba Výšku místo té střední? Ta by ti byla určitě prospěšnější. :)
Deny18: Ono, pokud půjdeš na výšku na takový obor, očekává se, že o tom něco málo víš, jinak se toho budeš muset dost doučit. Ta cesta je jednoduchá. Jdeš na VŠ se zaměřením na IT s maturitou z gymplu, nebo nedej bože z cestovního ruchu, samozřejmě se toho musíš víc doučit a bude to pro tebe složitější. Pokud jdeš na tu samou VŠ jako člověk, který vyšel střední se zaměřením na IT, většinou to máš o něco lehčí, protože už o tom něco málo víš, nebo pokud si v hodinách byl v lehkém spánku, alespoň jsi něco málo zaslehchl. Je to jen můj názor samozřejmě.
Další možnost je ta, že prostě dotyčný vyšel nějakou střední, zjistil že mu je to k hov*u, nebo ho práce přestala bavit a naopak ho začala zajímat práce v IT oboru. V takovém případě je pochopitelné, že chce člověk začít studovat něco jiného a taky to potom pracovně uplatnit. Nevím jak je na tom dvorakj.
Další možnost je ta, že prostě dotyčný vyšel nějakou střední, zjistil že mu je to k hov*u, nebo ho práce přestala bavit a naopak ho začala zajímat práce v IT oboru. V takovém případě je pochopitelné, že chce člověk začít studovat něco jiného a taky to potom pracovně uplatnit. Nevím jak je na tom dvorakj.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10
- 4521
-
od Dolpi
Zobrazit poslední příspěvek
13 srp 2024 18:07