Nefunguje síťová karta
Nefunguje síťová karta
Ahoj, mám tuto desku s integrovanou síťovkou. Zajímá mne, proč mi po přeinstalaci nejde internet? Mám podezření, že je něco se síťovkou, ale nejsem si jist.
Re: Nefunguje síťová karta
Nevidím tuto desku. Po přeinstalaci musíš nainstalovat ovladače síťové karty, najdeš je na stránkách výrobce desky.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Sorry, deska je Asus P5L 1394. Ano ovladač jsem zkoušel nainstalovat, ovšem háže to tuto chybu: Installer cant find Attansic L1 ethernet controller on your system.
OS?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
XP Home Edition 32bit.
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Led 2014 20:40) ---
SP3 samozřejmě
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Led 2014 20:40) ---
SP3 samozřejmě
Stáhni ovladač zde https://www.asus.com/Motherboards/P5L_1394/#support , druhý v pořadí.
Tam jsem zkoušel už všechny :)
Pak je ta síťovka patrně vadná. Tady http://www.gigacomputer.cz/letak/52e1133e0e612/ najdeš za dvacku síťovku do PCI, pokud Ti stačí "stovka" 

Pohoda, kamarád mi tím pádem určitě jednu daruje
. Jen mne zajímá, nebude síťovka na PCI dělat bordel když tam je ta integrovaná?

Určitě ne, ale ve Správci zařízení ji (pochopitelně tu integrovanou) raději zakaž, kdyby se rozhodla se vzpamatovat. Už jsem se s tím setkal

Jestli to pred instalaci fungovalo, tak je problem spis v ovladaci.
Je ta deska zcela urcite P5L 1394? Protoze ta sitovka temer urcite neni ta, na kterou je ten ovladac.
Je ta deska zcela urcite P5L 1394? Protoze ta sitovka temer urcite neni ta, na kterou je ten ovladac.
Nene, nejela ani před tím. A co sni bylo ještě dřív nevím, počítač jsem dostal věnováním 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3764
-
od martanius
Zobrazit poslední příspěvek
17 led 2025 02:29
-
-
T490s nefunguje trackpoint UPDATE Příloha(y)
od Sadelník1234 » 17 led 2025 21:49 » v Problémy s hardwarem - 3
- 3306
-
od kecalek
20 led 2025 16:00
-
-
-
Snímač otisku najednou nefunguje, laptop Příloha(y)
od frisby » 17 srp 2024 22:18 » v Problémy s hardwarem - 1
- 1731
-
od frisby
18 srp 2024 10:46
-
-
-
USB-C hub nefunguje na jednom ASUS notebooku s Thunderbolt 4, na jiném ano
od Atjov1 » 20 bře 2025 19:58 » v Problémy s hardwarem - 10
- 6104