Nefunguje síťová karta
Re: Nefunguje síťová karta
Rikas, ze po preinstalaci nejde internet - takze nefungoval ani pred preinstalaci?
Takhle, to už je druhý reinstal. Předtím to jelo. Otec ten počítač pak přeinstaloval, no a koupil si nový. Dal mi ten starý a prostě to nejede :)
Skus nejake live cd s Linuxem
Tam se podivej co je v tom za sitovou kartu.
Tam se podivej co je v tom za sitovou kartu.
Jestli máš síťovou PCI kartu zadarmo, nemudruj, a vraž ji tam, stejně nakonec zjistíš, že ta integrovaná je vadná 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Vadna karta se obvykle neprojevuje tak, ze nejde nainstalovat ovladac.
To je mi novina
Když ji OS nepozná - viz "Installer cant find Attansic L1 ethernet controller on your system.", jak se asi může nainstalovat na ni ovladač 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Potiz je v tom, ze me napada vic nez jedna pricina - a vadna karta je pouze jedna z nich.
1. Je to jina karta
2. Karta je vypla v BIOSu
3. Karta je skutecne vadna
Ze je to 3. budu tvrdit pouze az vyloucim 1. a 2. Zvlast, kdyz to prestalo fungovat zrovna po preinstalaci.
1. Je to jina karta
2. Karta je vypla v BIOSu
3. Karta je skutecne vadna
Ze je to 3. budu tvrdit pouze az vyloucim 1. a 2. Zvlast, kdyz to prestalo fungovat zrovna po preinstalaci.
Souhlasím s tebou,ale jestli je možnost mít PCI síťovku zdarma, nač dělat zbytečnou práci
Jo, pokud mám to PC na "hraní" a experimenty, pak se tomu budu věnovat do definitivního vyřešení. Ale jinak mě bude zajímat jen to, aby mi s co nejmenší námahou (včetně přemýšlení
) chodilo.

Jo, pokud mám to PC na "hraní" a experimenty, pak se tomu budu věnovat do definitivního vyřešení. Ale jinak mě bude zajímat jen to, aby mi s co nejmenší námahou (včetně přemýšlení

Podivat se do BIOSu jestli neni zakazana a spustit z CD nejaky Linux zase tak slozite neni.
Podivat se do BIOSu jestli neni zakazana a spustit z CD nejaky Linux zase tak slozite neni.
Aniž bych chtěl podceňovat tazatele: To říkáš Ty jako odborník. Uvědom si, že ne každý je na takové odborné úrovni

Jeste by stalo za to videt co ukazuje spravce zarizeni.
U nekterych zarizeni nejde spustit setup.exe od obsluzne aplikace, dokud se predtim rucne nenainstaluje ovladac na zarizeni.
U nekterych zarizeni nejde spustit setup.exe od obsluzne aplikace, dokud se predtim rucne nenainstaluje ovladac na zarizeni.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3764
-
od martanius
Zobrazit poslední příspěvek
17 led 2025 02:29
-
-
T490s nefunguje trackpoint UPDATE Příloha(y)
od Sadelník1234 » 17 led 2025 21:49 » v Problémy s hardwarem - 3
- 3305
-
od kecalek
20 led 2025 16:00
-
-
-
Snímač otisku najednou nefunguje, laptop Příloha(y)
od frisby » 17 srp 2024 22:18 » v Problémy s hardwarem - 1
- 1731
-
od frisby
18 srp 2024 10:46
-
-
-
USB-C hub nefunguje na jednom ASUS notebooku s Thunderbolt 4, na jiném ano
od Atjov1 » 20 bře 2025 19:58 » v Problémy s hardwarem - 10
- 6102