Zdravím,
jsem opravdu "technický typ". Mám notebook ASUS a používám již legendární Windows XP. Nějakým zázračným způsobem se mi podařilo odinstalovat si software distribution 3.0, tudíž mi naskakuje milion tabulek a já nevím co s nimi. Internet i PC sice funguje, ale při spuštění se mi ukazují dvě tabulky:
1)Chybí ovladač VGA, horká klávesa pro přepínání displeje je neplatná, nainstalujte prosím ovladač AVG.
2)Vítá vás Průvodce nově rozpoznaným hardwarem. Tento průvodce pomáhá instalovat software pro: Řadič videa (kompatibilní se standardem VGA). Pokud byl váš hardware dodán s instalačním diskem CD-ROM či disketou, vložte je nyní. Co chcete provést? Instalovat software automaticky (doporučeno). Instalovat ze seznamu či daného umístění (pro zkušené uživatele)
Snažil jsem se o vrácení zpět, ale marně. Disketu ani CD nemám, protože do notebooku ani jedno nedostanu. Pouze flash.
Našel by se tu někdo ochotný a poradil co a jak?
software distribution 3.0
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
Re: software distribution 3.0
Napsal si do do špatné sekce !!!
Je třeba napsat jaký máš nb, Asus opravdu nestačí, to je jako auto Škoda! Ovladač AVG je co? AVG je antivirus!
Je třeba napsat jaký máš nb, Asus opravdu nestačí, to je jako auto Škoda! Ovladač AVG je co? AVG je antivirus!
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”