PowerCinema 5- vyřešeno Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

Gaca
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

PowerCinema 5- vyřešeno  Vyřešeno

Příspěvekod Gaca » 17 zář 2007 17:33

Koupil jsem si novou TV kartu od Asusu My Cinema P7131 Hybrid.Vše dle návodu jsem nainstaloval.Potom jsem si nainstaloval výše zmíněný program (součást balení)Bohužel mi nefunguje ani TV a ani radio.Jediný co funguje je dálkový ovladač. Může někdo poradit?
Mé PC AMD Athlon 64x2 Dual Core Procesor 5600+, 2 GB RAM, grafika 8800 GTS, XP Home
Naposledy upravil(a) Gaca dne 16 pro 2007 16:00, celkem upraveno 1 x.
Existují dva druhy blbců. Ti co se s tím narodili a ti co se k tomu dopracovali.

Reklama
kubak
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod kubak » 17 zář 2007 17:46

že by chyba v instalaci??? zkus sem hodit log. :wink:

cybernovi
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

co ti nejde

Příspěvekod cybernovi » 17 zář 2007 18:32

a co ti to zobrazuje? zrnění, černo? přez co jedes? kabel, antena, analog,digital?
zkus zatim stahnout nejnovější ovladače a utility:
http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us

Gaca
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Gaca » 17 zář 2007 19:14

Nezobrazuje nic. program se chová jako by žádná tv karta nebyla, teda až na ten dálkový ovladač.Stáhnul jsem si tv tuner ChrisTV Lite a ten s kartou pracuje naladí tv stanice, zase mi ale nejde zvuk, to ale může být signálem.
Existují dva druhy blbců. Ti co se s tím narodili a ti co se k tomu dopracovali.

cybernovi
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

driver

Příspěvekod cybernovi » 17 zář 2007 19:41

tak zkus stahnout TUTO nainstalovat, restartovat PC a spustit Power Cinema, v nastaveni zvolit správný typ signalu a prohledat vsechny kmitočty.

Gaca
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Gaca » 17 zář 2007 20:31

Není ten ovladač určen pro Vistu?Zkusil jsem ho nainstalovat ale bez výsledku. Nebude ten problém v tom programu, než v ovladači té karty.Program bez problému spustím dálkovým ovladačem TV karty a můžu ho s ním ovládat. Když kliknu na poíložku radio objeví se mi hláška ŽÁDNÝ RADIO TUNER. Když kliknu na TV neděje se nic Do menu nastavení radia se dostanu ale nic nehledá. Do nastavení TV mě to nepustí. Zkusil jsem to odinstalovat a před novou instalací jsem pro jistotu vše vypnul včetně antiviru a firewalu bohužel žádná změna

cybernovi
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

divny

Příspěvekod cybernovi » 17 zář 2007 20:44

ja mam podobný typ a problem byl vzdy v driverech.. na jednom nefungovalo nic a druhem dost špatny zvuk, na třetim to uz bylo ok. Je to ale divný.. program šlape a nainstalovany tuner je tez dobre, kdyz to jde v jinem programu.. Tak nevim, ješte si zkus project TUTO diskuzi, je tam toho hafo

Gaca
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Gaca » 17 zář 2007 22:48

Tak jsem projel všechna fóra, který jsem našel a bohužel jsem nic nenašel co by mě můj problém vyřešilo.Program Power Cinema 5 tuto kartu nenajde.Nevím teda proč výrobce tento program s touto kartou dodává.Tak že jediný řešení je asi reklamace. Může mi někdo poradit jinou TV kartu která podporuje digitál i analog a má funkční program nejlíp v češtině? díky.

Gaca
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Gaca » 18 zář 2007 02:48

Zkusil jsem si stáhnout trial verzi power cinema 4 a tam mi funguje analog

Zpět na “Vše ostatní (sw)”