Chtel bych prejit z W XP na W 7. Xp mam nainstalovano na Disku, ktery je rozdeleny na vice oddilu. Pro system mam samostatny oddil. Ale ted nevim, kdyz preinstaluju ten windows, jestli se mi nesmazou data na celem tom Disku. Nebo jak je to stim. Programy mi asi taky nezustanou nebo ano ?
Diky za odpovedi.
instalace Windows7
- pulsik
- člen BSOD týmu
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: instalace Windows7
Dám příklad. Máš dva oddíly C a D. Na "céčku" je operační systém a na "déčku" jsou data (fotografie, hudba apod.). Při instalaci zformátuješ oddíl "C" a nainstaluješ tam systém, který chceš. Tím pádem po instalaci systému, budeš mít nový operační systém, který bude mít opět dva oddíly C - nový OS a D - data z předchozího OS. O nainstalované programy a veškeré ovladače přijdeš.
Jeste napis, na jakem pocitaci to chces instalovat.Ne, pro vsechny nootboky jsou ovladace pro W7.A ne kazdy, starsi pocitac, utahne W7.Jeste je dobre si predem o instalaci neco precist http://windows.microsoft.com/cs-cz/wind ... =windows-7 .
Jsem flegmatik no a co?
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Z XP na W7 nejde udelat upgrade ve smyslu zachovani dat a nastaveni, takze po skonceni instalace budes mit na systemovem disku adresar Windows.old, kde bude vse z XP.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Nechci upgrade. Chci cistou instalaci. takze o programy prijdu. Jen mi jde o ty data. Mam disk H rozdeleny na tri oddily. E - na nem je windows, G - na hry, a zbytek disku H - na nem jsou data. Takze kdyz budu instalovat W7 na to E kde je ted W XP, tak se mi s oddilem G a zbytkem H nic nestane ?
Jeste jsem uvazoval, ze koupim na system ssd disk. Jak by mel byt velky ? staci 30 GB ?
Moje sestava
Gigabyte GA-EP45C-DS3
Grafická karta AMD Radeon HD 5500 Series (1024 MB)
Intel Core 2 Duo E7400 BOX
Samsung SpinPoint F1 3.5" 750GB HD753LJ
A-Data +Series EE 4GB (kit 2x 2GB) 800+ MHz
Seasonic SS-500ET-F3 500W
Thermaltake VB6000BWS Swing
Noctua NF-S12-800
Arctic-Cooling Freezer 7 Pro
Jeste jsem uvazoval, ze koupim na system ssd disk. Jak by mel byt velky ? staci 30 GB ?
Moje sestava
Gigabyte GA-EP45C-DS3
Grafická karta AMD Radeon HD 5500 Series (1024 MB)
Intel Core 2 Duo E7400 BOX
Samsung SpinPoint F1 3.5" 750GB HD753LJ
A-Data +Series EE 4GB (kit 2x 2GB) 800+ MHz
Seasonic SS-500ET-F3 500W
Thermaltake VB6000BWS Swing
Noctua NF-S12-800
Arctic-Cooling Freezer 7 Pro
Ano, v průběhu instalace při bootování si vybereš oddíl ( v tvém případě ''E'' ), ten smažeš, vytvořiš nový (vytvoří se i oddíl 100MB ''rezervováno systémem'' - toho se nelekni, to je v pořádku) a odklikáš a maš nainstalováno.
30Gb na Win stačí.
30Gb na Win stačí.
PC - MB ASRock G41M-VS3, CPU IC2 Q9400, RAM DDR3 2x4GB (SK Hynix), GPU GTX 750 Ti,
HDD SGT SV35 1TB, P/S Blue Storm 500W, LCD AOC i2470SWQ', Sys W7 64bit, CS Zalman Z1
HDD SGT SV35 1TB, P/S Blue Storm 500W, LCD AOC i2470SWQ', Sys W7 64bit, CS Zalman Z1
Proc H ? to je jedno ne ?
Protoze na nej vyslo H mam tam prvni disk C, dvd rom je D dalsi E, dvd ram je F - to ani nevim proc tam mam
sem si ani nevsiml.Dalsi oddil na hry G, na H jsou data. a I je dalsi disk na data.

-
- Pohlaví:
A co je na C? Ono tak úplně jedno není, pokud je to možné, měl by C být systémový. Ty tam máš písmenek jako ve slabikáři a pak mohou být zbytečné chyby.
Na C jsou taky data, ale takove ktere mi nevadi kdyz o ne prijdu. C je nejstarsi z disku 160 GB. takze jsem uz kdysi na nej system nedaval.
Jeste by me zajimalo, jestli je jedno jaky ssd disk koupim, kdyz na nem budu chtit mit system.
Staci uplne obycejny ? http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 7XM3FG1XNS
Jeste by me zajimalo, jestli je jedno jaky ssd disk koupim, kdyz na nem budu chtit mit system.
Staci uplne obycejny ? http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 7XM3FG1XNS
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
POZOR: do PC das SSD s beznym SATA konektorem, ale tebou vybrany ma mSATA a je tedy urcen do notebooku. Jinak 30 GB mi prijde veeelice malo.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Aha, diky za radu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 2592
-
od Sirkosta