Zdravim vás všechny.Potřeboval bych poradit s Bootovanim.
Předem se omlouvám ale sem typ člověka co umí jen to nejzákladnější na počítači takže nemám ponětí co to je natož jak se to dělá.
Můj problém je takový že zapnu notebook a hned mi to píše něco o Boot..... atd.
Boot
- the ProtoType
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Boot
No pokud to funguje tak to necháme být, kdyby se to zase objevilo tak to opiš a zkusíme to nějak vyřešit.
Rád se naučím něco nového, takže jenom do mě. 
Google taky dobře poradí, stačí chvilku hledat...

Google taky dobře poradí, stačí chvilku hledat...
O chlup jsi mě předběhl, takže jen maličkost - je to ntb, takže kabely jsou víceméně mimo podezření, zbývá HDD a jeho připojení, tj. konektor/y.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Obvykle mačkáním Del při startu. Ale není to univerzální a dost často se to hlavně u noťasů liší (tedy které tlačítko mačkat) podle typu ntb. Napiš sem Tvůj typ ntb.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Po startu počítače mačkej klávesu DEL, nebo F2 (záleží na výrobci ntb). Objeví se ti něco jako zde: http://www.brightsideofnews.com/news/20 ... x?pageid=3 Tady bys disk našel v Main pod položkou storage. Manuál k ntb ti pomůže.
Osobně bych vymontoval disk z ntb, připojil ke stolnímu PC a provedl diagnostiku.
Osobně bych vymontoval disk z ntb, připojil ke stolnímu PC a provedl diagnostiku.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1873
-
od Luk4579
Zobrazit poslední příspěvek
23 úno 2025 22:39
-
- 5
- 9269
-
od Stenatko
03 dub 2025 21:42
-
-
ASUS PRIME Z790-A WIFI - Intel Z790 + Samsung 990 PRO (Nefunguje Boot & Instalace Win 10) Příloha(y)
od Polkiking » 14 srp 2024 15:50 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4784
-
od Zivan
15 srp 2024 09:16
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”