Lagy Minecraftu pri hovore skype Vyřešeno
Re: Lagy Minecraftu pri hovore skype
sanphoty posdle toho od koho máš ten warez stahly třeba od keinett tam jsou nejake ale kdybis pohledal třeba od teamextream tak tam nejsou
Musite na mě pomáli :) Jinač já to nepochopim ! 

-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
v tom není rozdil jestli warez nebo origo jak už psal je to lepší,já si myslím že to bylo kvuli netu.. :)
pozvedněme krumpáče a dejme se do toho!
Rychlost internetu NEMŮŽE MÍT vliv na rychlost vykreslování hry. Proto zde padla otázka, jestli se jedná o nízké FPS, nebo o vysoký ping.
Celá ta diskuze tady je dost zmatená a není jasné, jaký z těch problémů se tu řeší. Každopádně zde je příklad situací i s odůvodněním:
A) Ping je bez volání na skype nízký, ale se skypem je vyšší. Ostatní hráči se zasekávají, hra dlouho reaguje např. na otevření truhly,
dveří, vykopání nečeho. To je problém s připojením, které nezvládá Skype hovor a data hry současně.
B) Bez skype hovoru je hra plynulá, ale s ním se hra celá škube. Framerate (FPS) je nízký, zvlášť na místech s náročnějším vykreslováním.
To je problém s nedostatečným výkonem toho ntb. A je to nejpravděpodobnější 1,5 GHz je na MC dost málo a ještě k tomu skype...
Celá ta diskuze tady je dost zmatená a není jasné, jaký z těch problémů se tu řeší. Každopádně zde je příklad situací i s odůvodněním:
A) Ping je bez volání na skype nízký, ale se skypem je vyšší. Ostatní hráči se zasekávají, hra dlouho reaguje např. na otevření truhly,
dveří, vykopání nečeho. To je problém s připojením, které nezvládá Skype hovor a data hry současně.
B) Bez skype hovoru je hra plynulá, ale s ním se hra celá škube. Framerate (FPS) je nízký, zvlášť na místech s náročnějším vykreslováním.
To je problém s nedostatečným výkonem toho ntb. A je to nejpravděpodobnější 1,5 GHz je na MC dost málo a ještě k tomu skype...
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Díky _vcn. Už párkrát jsem chtěl něco napsat, nakonec jsem se na to vykašlal 
Prostě máš slabý notebook a buď rád, že ti Minecraft jede bez záseků s vypnutým Skypem.

Prostě máš slabý notebook a buď rád, že ti Minecraft jede bez záseků s vypnutým Skypem.
ja ho nevypýnam zbytočne furt ho mám zapnutý optifine mám a je to internetom pozri si internet čo mám mimo domova a čo doma je to ním som zistil nie rýchlostou počítaču a ak môžem poprosiť už sa tu nehádajte o warez a originálnom Minecrafte len sa vyjadrujte k téme ak neviete nič tak nepíšte alebo si svoje hádky riešte v SZ ďakujem.
skus při volání na skype a hraní minecraftu otestovat internet.
***** SZ nejsou soukromá poradna! Ptejte se na fóru, víc hlav, víc ví!*****(Blue Spirit)
No teraz radšej voláme cez TS (TeamSpeak) a myslím že to je lepšie ani nemám už také lagy :)
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
jj ts neni tak naročnej ale jak už tu bylo zmíněno tak máš asi slabej ntb :) jinak já ještě před měsícem hrál mc na starym kompu (starej asi 8 let) taktovanej jenom na 1 Ghz a ramku jenom asi 128 MB a jel v poho ale se skypem to by byla smrt -.*
ale už mi nerozjel 1.7... 

Aha to hej ale ja mám 4GB celkom dobrá a grafiku asi takú neviem ale aj tak ďakujem za rady myslím že to bolo hlavne aj internetom myslím ale v každom prípade ešte raz ďakujem a dávam LOCK
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
ty asi těžko můžeš lock :) můžou jenom admini :)
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Creeperman - vítej na PC-HELP viewtopic.php?f=85&t=26719&p=160986#p160986
Re: Lagy Minecraftu pri hovore skype Vyřešeno
kto to unlockol? a dá sa nejak téma potom unlocknuť? či som to lockol?
LOCK

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2292
-
od mk2442
Zobrazit poslední příspěvek