Využití na max. a vysoke teploty po spuštění PC
Využití na max. a vysoke teploty po spuštění PC
Mám takový problém po spuštění PC mi naběhnout okna více příloha. A dyž je pak zavřu ak vyskočí teploty Grafiky a procesoru na 70-85 C A ukazuje to i Max. Využití techto dvou komponentů. PC jsem i zbavil všeho prachu co v něm byl a nepomohlo to. Takhle čistčí snad nebylo ani při sestavování. :)
Být blbcem v dnešní době je těžké , je velká konkurence.
Re: Využití na max. a vysoke teploty po spuštění PC
Nemáš zaplej nějakej procces jako třeba příme95 nebo něco cim jsi někdy testoval stabilitu systému???
Můj PC
- Case:Zalman Z9 PlusHDD1:1,5 TB Seagate BarracudaHDD2:2 TB WDSSD:Kingston Hyper 3K 120GBCD DVD: Cosi Samsung MB: MSI H87-G4 CPU: Xeon E3-1230V3 + CM Hyper 103 GPU: Sapphire R9 290X 4GB RAM: Kingston HyperX Blu 8GB OS: WIN 8 64 BIT PSU: Corsair CX 750WM

Ať koukám jak koukám, teplotu CPU jsem nenašel
Co říká o zatížení CPU Správce úloh?
A co říká subjektivní měření teploty dotykem prstu? Když se o chladič v blízkosti procesoru (grafického i centrálního) nespálíš, udržíš na něm prst, pak nemá víc jak cca 60°C.

Co říká o zatížení CPU Správce úloh?
A co říká subjektivní měření teploty dotykem prstu? Když se o chladič v blízkosti procesoru (grafického i centrálního) nespálíš, udržíš na něm prst, pak nemá víc jak cca 60°C.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Zátěžový program mi žádný neběží.
A k zatížení CPU : Když spustím správce úloh tak najednou zničeho nic využití CPU spadne dolu. Když ho vypnu tak po chvili zase vyskočí.
A na pohmat je GPU opravdu tak horké že na ni nelze udržet ruku.
Vyčistil jsem a defragmentoval disk C přes příslušenství Win 7. A už mi nenabíhají ty okna co sem ukazoval na začátku ale teplota a využití se nezměnily.
A k zatížení CPU : Když spustím správce úloh tak najednou zničeho nic využití CPU spadne dolu. Když ho vypnu tak po chvili zase vyskočí.
A na pohmat je GPU opravdu tak horké že na ni nelze udržet ruku.
Vyčistil jsem a defragmentoval disk C přes příslušenství Win 7. A už mi nenabíhají ty okna co sem ukazoval na začátku ale teplota a využití se nezměnily.
Když spustím správce úloh tak najednou zničeho nic využití CPU spadne dolu. Když ho vypnu tak po chvili zase vyskočí.
Tohle by snad vypadalo na nějakého inteligentního vetřelce

Nic jiného mě momentálně nenapadá.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
boužel nevím proč mě sice vyskočilo po spuštění okno s textovým editorem ale bylo prázdné tak to sem vložím přes obrázky.
Sem ne, do HJT - viz návod!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 3063
-
od p3v4x
Zobrazit poslední příspěvek
07 srp 2024 22:43
-
- 10
- 3928
-
od Galli
06 zář 2024 13:17
-
-
Vysoké otáčky ventilátorů na notebooku Příloha(y)
od mateo- » 24 úno 2025 20:28 » v Problémy s hardwarem - 8
- 4955
-
od atari
26 úno 2025 08:36
-
-
- 6
- 4908
-
od 4Lift