Nejde zvuk
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Nejde zvuk
Zdravím,mám další problém u nového PC. Mám připojené sluchátka v PC,jenže dole vlevo u panelu mám u zvuku červený křížek,nejde zvuk. Když na to kliknu,napíše se : Není spuštěna jedna,nebo více zvukových služeb. Sluchátka jsou OK,s těma nic není. Dík
- pulsik
- člen BSOD týmu
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nejde zvuk
Ovladače pro zvuk jsou správně nainstalované? Pravým tlačítkem myši na počítač - spravovat - správce zařízení - a koukni na seznam, jestli není někde žlutý vykřičník. Hlavně u "Řadiče zvuku".
-
- Pohlaví:
A co kdybys napsal tu veledůležitou informaci o jaký systém se jedná? Informace typu auto nejede je fakt k ničemu.
Už se proboha naučte psát o jaké PC se jedná a o jaký systém, věštit tu nikdo neumí!
Pravou myší Tento počítač - Spravovat - Služby a aplikace - Služby, tam zapni službu Zvuky systému Windows, nebo ji restartuj.
Už se proboha naučte psát o jaké PC se jedná a o jaký systém, věštit tu nikdo neumí!
Pravou myší Tento počítač - Spravovat - Služby a aplikace - Služby, tam zapni službu Zvuky systému Windows, nebo ji restartuj.
Když se podíváš do správce zařízení
(Start → Spustit → napiš devmgmt.msc + ENTER)
co máš u zvukové karty? nejsou tam žluté otazníky nebo vykřičníky?
Buď to popiš, nebo vlož do fóra jako přílohu screenshot.
Jinak bych to hádal na chybějící ovladače zvukové karty; Ten zvuk už nejde od instalace? A máš k základní desce nějaké cédéčko s ovladači? Pokud nemáš, co je to za desku? (Její jméno zjistíš například pomocí CPU-Z nebo Everest Home.
(Start → Spustit → napiš devmgmt.msc + ENTER)
co máš u zvukové karty? nejsou tam žluté otazníky nebo vykřičníky?
Buď to popiš, nebo vlož do fóra jako přílohu screenshot.
Jinak bych to hádal na chybějící ovladače zvukové karty; Ten zvuk už nejde od instalace? A máš k základní desce nějaké cédéčko s ovladači? Pokud nemáš, co je to za desku? (Její jméno zjistíš například pomocí CPU-Z nebo Everest Home.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Takže , mám Windows 7 ultimate 64bit , žluté vykřičníky nejsou,viz obrázek, deska http://www.czc.cz/msi-b85-g43-intel-b85/130608/produkt a ještě jsem si všiml, pokud jsem normálně v PC,tak to vše jede vpohodě , nikde křížky nic,ale jakmile vlezu na youtube a zapnu zvuk,nebo cokoliv kde je zvuk,automaticky se mi to vypne a když dám ve služby a aplikace Povolit/spustit , napíše to Systém nemohl v počítači local computer spustit službu Zvuk systému windows. Chyba 1067: Proces nečekaně skončil
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Led 2014 15:48) ---
Jinak CD od základovky mám,ale reinstall nepomohl
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Led 2014 15:48) ---
Jinak CD od základovky mám,ale reinstall nepomohl
-
- Pohlaví:
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 5605
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
13 zář 2024 14:32
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6112
-
od mateo-
16 úno 2025 16:09
-
-
-
jaK nastavit zvuk na ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Příloha(y)
od Mapa111 » 12 bře 2025 13:45 » v Problémy s hardwarem - 4
- 11579
-
od Mapa111
17 bře 2025 12:12
-