Dobrý den,
chci se zeptat jak poznat zda mám něco se síťovým adaptérem? Asi před týdnem mi začal blbnout a zpomalovat se internet. Mysleli jsme si že je to routerem ale dnes jsme koupili nový a je to pořád stejné. Když mi vypadne internet dám opravit potíže a po chvíli bádání mi to napíše. "Restartuji síťový adaptér" a sem tam "správce zakázal IPv6" a nějaké "tremelo" nebo něco takového. Nevíte co s tím
Děkuji moc
Síťový adaptér
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Síťový adaptér
UNITY3DNová česko slovenská komunita o Unity3D
-
- Pohlaví:
Re: Síťový adaptér
Co můžeš zkusit je stáhnout nejnovější ovladače pro síťovku, odebrat ji ze systému, restartovat a nahodit nové ovladače. IPv6 bude na vnitřní síti určitě zbytečný a tremelo nemám ponětí co je.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
takových zásahů se celkem bojím omlouvám se ale nenapsal by jsi mi postup?
-
- Pohlaví:
Abych našel ovladače, tak bys mi musel napsat výrobce a typ základní desky. Pokud se jedná o ntb, pak výrobce a přesný typ notebooku.
Odstranění síťovky - pravoklik na počítač, Spravovat, Správce zařízení. Zde najdeš síťovku, pravoklik a odinstalovat.
Odstranění síťovky - pravoklik na počítač, Spravovat, Správce zařízení. Zde najdeš síťovku, pravoklik a odinstalovat.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Přikládám obrázek kde jsou položky v síťovém adaptéru. Jen se chci zeptat nemůže v tom dělat bordel hamachi ? Vzpoměl jsem si že na takové věci je to expert
EDIT: ta funkce je teredo
EDIT: ta funkce je teredo
-
- Pohlaví:
To teredo je jasně v nekorektním stavu. A protože to je to, co zprostředkovává komunikaci mezi stroji protokolem IPv6 v sítích IPv4, pak bych řekl, že zdroj problémů je právě on. Netuším proč ho tam máš a nač jej potřebuješ, každopádně odinstaluj program, kterým jsi teredo nainstaloval. Měl by zmizet i ten teredo adaptér.
Pokud bys teredo chtěl používat, pak musíš v nastavení síťovky odinstalovat protokol IPv6. Komunikaci protokolem IPv6 pak převezme teredo.
Pokud bys teredo chtěl používat, pak musíš v nastavení síťovky odinstalovat protokol IPv6. Komunikaci protokolem IPv6 pak převezme teredo.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
A nevíš čím se mi tam mohlo dostat? Nebo který program odinstalovat? Děkuji moc za trpělivost
-
- Pohlaví:
To absolutně netuším. Bohužel, křišťálové koule jsme letos nefasovali 

-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
No nakonec jsem jen odinstaloval ten ovladač ze Správy Počítače. Uvidíme co to udělá. Mám udělat ještě něco třeba aktualizovat ty ovladače?
-
- Pohlaví:
Jen pokud by se závada opakovala. Jen tě musím upozornit, že pokud jsi neodinstaloval ten program, pak může dojít k tomu, že se ti tam ten teredo objeví znovu.
Zeptám se jinou cestou..
Zkoušel si internet na jiným PC? To je první co udělat při takovejhlech problémech, jestliže se chyba projevuje na všech stanicích, pak je chyba u providera nebo v domácí síti, jestli že to je špatně jen u jednoho PC, je chyba v počítači.
Zkoušel si internet na jiným PC? To je první co udělat při takovejhlech problémech, jestliže se chyba projevuje na všech stanicích, pak je chyba u providera nebo v domácí síti, jestli že to je špatně jen u jednoho PC, je chyba v počítači.
Just Fucking Google It!
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3