Ukazatel stavu baterie ve Windows Vista

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

zlobyl
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zlobyl » 18 zář 2007 15:59

Verxes píše:Takže upřesnění mého dotazu:
Ve Windows Vista, když napájím NB z baterky, tak se objeví, stejně jako v XP ikona baterky vedle hodin. Ve Windows XP - nan ní ukážete a zobrazí se Vám např. "Zbývá 1:32 (76%)". Ve Vistách to funguje úplně stejně, také ukážete a má se zobrazit (odzkoušeno na jiném PC) také procenta a čas. Ale na NB Toshiba Satellite A200-R13 se zobrazí jen procenta.. čas chybí... reinstal systému nepomohl, prográmek NBstat zobrazí čas dobře.. takže nevim kde je problém - nechci používat aplikaci, kterou může zastat věstavěná funkce systému.

dík

Aha tak tohle myslíš.Podle mě si tohle hlídá elektronika baterie, která tenhle údaj předává OS, takže pokud to ten tvůj notebook nemá, nebo s tím Visty neumí pracovat, tak budeš mít asi smůlu. :idea:
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.

Reklama
Verxes
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Verxes » 18 zář 2007 20:26

Víš co, ten NB má brácha, kupoval ho přímo s Vistama, ještě se zkusim poptat přímo na Toshibackejch stránkách, nebo fórech zaměřených na NB, každopádně jsem trochu Googlil a našel jsem jen že s tim mají problémy i někteří uživatelé Notebooků HP řady Pavillion.. Ale vyřešení jsem nikde nenašel...
Ale program NBstat teda baterku ukazuje, takže zatim bude používat ten..

cross
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod cross » 19 zář 2007 09:25

Verxes píše:Víš co, ten NB má brácha, kupoval ho přímo s Vistama, ještě se zkusim poptat přímo na Toshibackejch stránkách, nebo fórech zaměřených na NB, každopádně jsem trochu Googlil a našel jsem jen že s tim mají problémy i někteří uživatelé Notebooků HP řady Pavillion.. Ale vyřešení jsem nikde nenašel...
Ale program NBstat teda baterku ukazuje, takže zatim bude používat ten..

Ano. Já mám Pavilion a mám tam pouze procenta. Nějak mě to ale nežere.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”