WMP11
WMP11
Krásný večer všem. Dnes jsem donacpávala nový comp a při aktualizaci WMP11 se mi při přehrávání videa vše zobrazuje 2x. Normálně 2 okna s videem vedle sebe. Nemohu najít způsob jak upravit zobrazení videa. Normálně sice tento přehrávač nepoužívám, ale ostatní uživatelé na svých účtech bohužel ( nebo bohudík...jak se to vezme) nejsou příliš počítačově gramotní a BSPlayer či WinAmp jim nic neříká. Díky 

Život je boj a tak se klidně pozabíjejte. Já s dovolením projdu.
)

WMP11 mě pěkně štve ... podle mě je horší, než 10. Škoda, že na Vista jde jen 11(nebo ne?)
Vadí mi třeba, že když zavřu přehrávač, tak ... kua fix, už si přesně nemapatuju, co to dělá, když ho chci teď zavřít - × / Soubor -> Konec, tak se jen zmizne, ale přehrává to dál. Prostě to nejde zavřít. Možná mi kámoši ve škole něco zmáčkli ... nevíte, jak se toho zbavit ?
Vadí mi třeba, že když zavřu přehrávač, tak ... kua fix, už si přesně nemapatuju, co to dělá, když ho chci teď zavřít - × / Soubor -> Konec, tak se jen zmizne, ale přehrává to dál. Prostě to nejde zavřít. Možná mi kámoši ve škole něco zmáčkli ... nevíte, jak se toho zbavit ?
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”