GTA 4 chybny kod..

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

KOMANDER
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

GTA 4 chybny kod..

Příspěvekod KOMANDER » 30 led 2014 19:19

Chlapy,nechci s tim gta moc otravovat ale mam dalsi problem...Uspesne se mi podarilo hru nainstalovat do Win 8 a posledni faze je overeni kodu,ktery jsem napsal do radku ale pise mi ze kod nebyl nalezen v databazi...nevite nekdo co s tim???!V tabulce ktera se mi objevila byl ten kod jiz napsany tak jsem ho proste okopiroval a vlozil do radku a pise mi ze nebyl nalezen??!?!!?Prosim o pomoc!!!

--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Led 2014 19:48) ---

Uz jsem to vyresil ale mam dalsi problem.. Chce to po me Rockstar games social club,bez toho to pry nemohu spustit..Da nekdo odkaz prosim?????!

Reklama
beather
Herní spec. / Tvůrce článků
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Re: GTA 4 chybny kod..

Příspěvekod beather » 30 led 2014 20:35

Návod na HijackThisNávod na BSODZákladní diagnostika počítačePříspěvek fóru

„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein :punish:
[b]Rozcestník mých článků

KOMANDER
nováček
Stav:

Re: GTA 4 chybny kod..

Příspěvekod KOMANDER » 30 led 2014 22:05

Jasne mam original,zakoupenou vcera.Vsechno jsem delal myslim zpravne a hru jsem koupil ackoli jsem predem vedel ze spustit ji je dle mnoha hracu dost veliky problem a rada borcu si nevi rady..Stahnul jsem si windows live,zalozil si ucet a stejne tak i social club,potom jsem to jako spojil dohromady a psalo mi ze vse probehlo uspesne,fakt jsem nemel nejmensi problem.Potom kdyz jsem uz mel nainstal gta4 na plose tak 2x kliknu ale chce to po me dvd vlozit,,dam ho tam a opet 2x klik a pise mi ze social club musi behem spusteni bezet..tak ho spustim ale napis porad stejny a hra se nechce spustit...

--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Led 2014 22:08) ---

Na youtube jsem nasel zajimave video jak na to a borci to tam slo jenze odkaz ktery zanechal pod videem pro stazeni "running files" byl uz davno neplatny takze jsem to nemohl zkusit..Pokud mate s tim nejake zkusenosti hoši tak mi prosim pichnete protoze jsem se na hru strasne moc tesil a vypada to ze si budu leda tak prohlizet obal..Zvu na pivko kazdeho kdo zkusi nejak poradit co s tim :) :(((((((

Zpět na “Hry”