Proto jsem napsal v první odpovědi,co jsem napsal.
http://extrawindows.cnews.cz/recenze/antivirus-i-firewall-bezplatnem-podani-comodo-internet-security
A jen dodám k článku-v bezplatné verzi jsou-antivir-firewall-defense+-sandbox a ochrana hips+herní režim a to,že to je produkt zadarmo s perfektní ochranou tak na tenhle soft má máloco i s placených produktů.
Jak je psáno-Instalační průvodce vám přihraje zabezpečené servery DNS od Comoda-nemusí se používat.Stačí zrušit při instalaci.To samé-Poslední samostatnou aplikaci, která se k balíku připletla jakoby náhodou, představuje GeekBudy-taktéž se nemusí používat natož platit.Stačí jí odinstalovat.Atd..
Instalace NOD32 Vyřešeno
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Instalace NOD32
Naposledy upravil(a) richchie dne 31 led 2014 18:59, celkem upraveno 2 x.
Babis píše:Avira je samá otravná reklama. Avast mi nevyhovoval. Z uvedených AV se taky přimlouvám spíš za Comodo, minimálně jeho firewall.
To už asi půl roku neplatí.Už tam reklamu necpou.Pro mě nejlepší free antivir.
Pokud bude chtít placenej tak rozhodně bude lepší než NOd tento http://www.alza.cz/kaspersky-internet-s ... 370792.htm
momentálně za super cenu.
S Kasperskym souhlasím.. asi nejlepší placená možnost. Každopádně Avira mě asi před měsícem (půl roku to určitě není) přesvědčila, že bych měl přejít ke konkurenci.
no pokud se ji podari nainstalovat ten comodo balik, tak super, jen si uz myslim, ze to je mirne vyssi level.
ja kupil na vanoce avast za 190kc:-)
uvidime, jak se rozmysli, a pak ji kdyztak poradime primo s tim balikem
ja kupil na vanoce avast za 190kc:-)
uvidime, jak se rozmysli, a pak ji kdyztak poradime primo s tim balikem
Zdravím, díky za rady,názory i zkušenosti. V notebooku jsem promazala nepoužívané programy. Avast ani Aviru nechci. Nejraději bych ten NOD32 ale instalace selhává - tak jsem zkusila Comodo (přestože nastavení není "blbuvzdorné" jak tu někdo psal, mockrát děkuji
) Jenže zase ten samý problém, myslím že bych to i nainstalovat zvládla (ale bez toho jejich prohlížeče a GeekBuddy - to mi k ničemu není). Ke konci instalace to vyplivne hlášku Nelze nainstalovat, chyba 1603 - při instalaci došlo k závažné chybě!
Takže jsem zas v pytli, uvidím co mi řeknou v sekci HJT a pak to zkusím znovu. Nevím, kde je chyba. Přesto děkuji.

Takže jsem zas v pytli, uvidím co mi řeknou v sekci HJT a pak to zkusím znovu. Nevím, kde je chyba. Přesto děkuji.
Re: Instalace NOD32 Vyřešeno
V Comodu se dá zaškrtnout "Vlastní instalace" - nastavíš si, co si chceš nainstalovat. Já to teď vyřešil Pandou (free) + Comodo FW. Nemusíš od Comoda instalovat celej balíček. (Je i možný, že se chyba stala právě při instalaci jedné ze součástí toho balíčků, kterou ty stejně nechceš.)
A NOD32 už není co býval, v poslední době je podle AV testů spíše podprůměrným antivirem.
A NOD32 už není co býval, v poslední době je podle AV testů spíše podprůměrným antivirem.
no, ted mam comodo cely balik a jako dobry:-)
jestli chces, tak si to instalni, ale dej si custom installation a dej tam jen firewall a antivirus. geekbudy, dragon apod. vypni, taktez vsechny ty jejich podpory. hod sem pak screen z programy a funkce, dame to dohromady:-)
takze se omlouvam richiemu za mou neznalost:-)
jestli chces, tak si to instalni, ale dej si custom installation a dej tam jen firewall a antivirus. geekbudy, dragon apod. vypni, taktez vsechny ty jejich podpory. hod sem pak screen z programy a funkce, dame to dohromady:-)
takze se omlouvam richiemu za mou neznalost:-)
Dragona může klidně zkusit, ten je dobrej.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nejdřív to chce nechat udělat tu kontrolu.A při ní opravu chyby 1603 a taky by nebylo ad věci aktualizovat OS.
A pro tazatelku-vlož log do téhle sekce-http://www.pc-help.cz/viewforum.php?f=70
a ještě napiš o problému při instalaci-chyba 1603.
A pro tazatelku-vlož log do téhle sekce-http://www.pc-help.cz/viewforum.php?f=70
a ještě napiš o problému při instalaci-chyba 1603.
Takže Comodo nainstalován, vše běží v rychtyku, děkuji Vám, myslím že budu spokojená já i PC :)
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”