Zdravím.
Dnes jsem si koupil z Humble Store 8 her měl jsem jich 243 přidal jsem si těch 8 a mám pouze 249 a včera mi zmizely 2 hry nemám ponětí čím to může být.Nevíte někdo proč se tohle stává ?
Mizeni her na steamu.
Re: Mizeni her na steamu.
Jaký hry zmizely ?
Jestli to víš ? 

Můj PC
- Case:Zalman Z9 PlusHDD1:1,5 TB Seagate BarracudaHDD2:2 TB WDSSD:Kingston Hyper 3K 120GBCD DVD: Cosi Samsung MB: MSI H87-G4 CPU: Xeon E3-1230V3 + CM Hyper 103 GPU: Sapphire R9 290X 4GB RAM: Kingston HyperX Blu 8GB OS: WIN 8 64 BIT PSU: Corsair CX 750WM

To právě vůbec nevím ale teď se dívám na steam účet a je tam napsáno že mám 239 her a v knihovně jich mám 249.
Odpovím ti jednoduše. Hry, které jsou zdarma, nebo to jsou demovky Steam nepočítá do počtu tvých her v seznamu.
Chápeš jak to myslím? :)

Naposledy upravil(a) Deny18 dne 01 úno 2014 22:44, celkem upraveno 1 x.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Dvě možné varianty - některé z těch her jsi už měl nebo to byly DLC
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Aha no já nevím jestli je nějaká hra kromě Overlord:Raising hell dlc.
https://www.humblebundle.com/weekly
Není Dirt showdown dlc ?
A ohledně toho jestli jsem je už měl to nevím je to dost možné ale vždy se mi ukázalo něco ve smyslu že tu hru už mám a proto není příčtena.
https://www.humblebundle.com/weekly
Není Dirt showdown dlc ?
A ohledně toho jestli jsem je už měl to nevím je to dost možné ale vždy se mi ukázalo něco ve smyslu že tu hru už mám a proto není příčtena.
Ke hře Overlord: Raising Hell je vyžadována základní hra Overlord. Dirt Showdown DLC není, je to samostatná hra.
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jestli to to psalo že hru už máš, tak už jsi jí možná fakt měl, ne? To jseš s tim DLC na 249.
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |
No já nevím jestli se vůbec DLC hry píšou mezi normální hry.
DLC Se mezi normální hry nepíšou, mám třebas 2 DLC k MW3, ale na Steamu mám zapsáno jen Defaultní MW3...
Můj PC
- Case:Zalman Z9 PlusHDD1:1,5 TB Seagate BarracudaHDD2:2 TB WDSSD:Kingston Hyper 3K 120GBCD DVD: Cosi Samsung MB: MSI H87-G4 CPU: Xeon E3-1230V3 + CM Hyper 103 GPU: Sapphire R9 290X 4GB RAM: Kingston HyperX Blu 8GB OS: WIN 8 64 BIT PSU: Corsair CX 750WM

- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Právě že nepíšou. Koupil jsi 8 her. 1 už jsi měl a tak se nezapočítala. 1 byla jenom DLC. Takže do knihovny jsi přidal 6 her.
243+6=249. Kouzlo.
243+6=249. Kouzlo.
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute