Ahoj odborníci,
mám problém, když zapnu počítač(lenovo E320-je to notebook), normálně se mi spustí windows(7), ale po krátké chvíli přestane fungovat myš i klávesnice a jediné co pomůže, jen na tvrdo vypnout. Stává se to pokaždé, když počítač zapnu (zkouším to pořád), už druhý den. Když dojde k zaseknutí, je vidět, že počítač funguje dál (př. načítá se složka, kterou jsem otevřela, zapínají se programy, které se zapnout mají...), ale myš se ani nehne, stejně tak klávesnice. V nouzovém režimu funguje normálně. Začalo se to dít poté, co jsem nainstalovala antivirus comodo (a těsně před tím ccleaner). Kamarád si myslí, že je to špatně natažená aktualizace. Jestli jste zažili něco podobného, nebo víte, co s tím, dejte vědět.
Díky!
Alexa
zamrzá myš a klávesnice chvíli po spuštění windows
Re: zamrzá myš a klávesnice chvíli po spuštění windows
Zkus to pustit v nouzovym režimu pak uvidíme.
v nouzovym rezimu to prave funguje normalne, to tam pisu - jinak diky za superrychlou odpoved:), to jsem necekala
No tak to znamená že v myši, ani v klávesnici problém nebude.
Zkus před zapínáním Windows mačkat klávesu f8 a vybrat poslední funkční konfiguraci, nebo proveď scan programem HiJackThis a vlož log do příslušné sekce.
Zkus před zapínáním Windows mačkat klávesu f8 a vybrat poslední funkční konfiguraci, nebo proveď scan programem HiJackThis a vlož log do příslušné sekce.
Twenty-two points, plus triple-word-score, plus fifty points for using all my letters. Game's over. I'm outta here.
if deers are stupid and afraid of everything then im a deer
pomohlo to, obnovila jsem počítač do stavu před dvěma dny a funguje, mockrát děkuju!

Můžeš pomocí zelené fajfky označit téma za vyřešené.

Twenty-two points, plus triple-word-score, plus fifty points for using all my letters. Game's over. I'm outta here.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Přehrávání hudby v autoradiu přestane po chvíli hrát
od extrem » 07 dub 2025 17:34 » v Vše ostatní (hw) - 0
- 1885